AJÁNLJ EGY TEHETSÉGES GYEREKET … ÉS CSALÁDJÁT MEGVENDÉGELI A GUNDEL!
június 27, 2022

Célunk fogyatékossággal élő fiatalok részére egy olyan támogatott lakhatás létrehozása, ahol mindenki saját lakrésszel rendelkezik, és annyi segítséget kap, mellyel a lehető legönállóbb életet tud élni.

GYŰJTÉS CÉLJA

Budapesten és szűkebb agglomerációjában a fogyatékossággal élő fiatalok számára jelenleg nagyon kevés az olyan lehetőség, ahol önálló, teljes életet élhetnek.

Alapítványunk már évek óta szeretne ebben segítséget nyújtani és megvalósítani fogyatékkal élő fiatalokat befogadó támogatott lakhatás projektet. 2019-ben, az eddigi gyűjtéseink eredményeként sikerült megvásárolnunk egy 1600 nm-es telket a XI. Mikes Kelemen úton. Következő lépésként, szeretnénk elkészíttetni a terveket és ha lehet, mihamarabb elkezdeni az építkezést, hogy a beköltöző fiatalok álma mihamarabb megvalósulhasson.

A tervezett Nem adom fel Lélekközpont különlegessége, hogy itt mindenkinek saját külön kis apartman rész kerülne kialakításra, szobával és fürdőszobával, valamint egy közösségi tér konyhával, ahol a lakók kedvük szerint közösen is eltölthetnék szabadidejüket, de igény szerint elvonulhatnának saját lakrészükbe.

A megépítendő Nem adom fel Lélekközpont 10-12 sérültséggel élő fiatal számára teremtené meg az önállósodás lehetőségét amellett, hogy 0-24 órás segítőszolgálat keretében elérhető maradna számukra az a biztos háttér, mely szükséges és elégséges ahhoz, hogy lehetőségeikhez mérten, önállóan tudják élni életüket.

Ha csak egy tégla árával segítesz is, számukra már az is egy lépés álmuk megvalósítása felé!

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/nemadomfel-lelekkozpont-allj-mellenk-te-is-1071?fbclid=IwAR3Vc36UAPBkOj9YAyk54bgJ55TdZqeNDE6-gqcjsQSh_-ZjncoUyQZff74

NEM ADOM FEL LÉLEKKÖZPONT – ÁLLJ MELLÉNK TE IS!
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Adatkezelési tájékoztató