Megújul a Gundel étterem

A Gundel egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal. Úttörő munkájával felhelyezte Magyarországot a világ gasztronómiai térképére.

Ebédeljen a Gundelben!

A modern gasztronómia és a tradicionális magyar konyha ételei közül hétről hétre új menüsorokkal lepjük meg vendégeinket. Ebéd menüiket egy pohár, a Gundel borválogatásból választott bor koronázza meg. Hétfőtől szombatig 12.00 – 15.00-ig.

Karrier a Gundelben

Az alapító, Gundel Károly kivételes tehetségének és szorgalmának köszönhető, hogy neve márkanévvé, a minőség szimbólumává vált. Közel 200 ember állhatatos munkájának köszönhetően kel életre az a vendéglátás, amiért cégünket választják vendégeink, ügyfeleink. Légy te is csapatunk tagja!