Blogbejegyzések

Események, érdekességek a Gundel Étterem világából

Gundel Károly zsenialitásának titka abban is tetten érhető, hogy nem akarta alapjaiban megváltoztatni a magyar konyhát, sőt folyamatosan kutatva a történelmi Magyarország tájainak jellegzetes receptúráit a budapesti díszes közönség elé tárta a mi sokszínű hazánk változatos ételeit.

Tovább olvasom

A terített asztal, a különleges légkör és a kiváló ételek minden ünnepi esemény nélkülözhetetlen kellékei. Kényeztesse szeretteit életük fontos eseményein a Gundelben! Széleskörű szolgáltatások, meghitt hangulat, gourmet fogások, élő zene és a pompás környezet garantálják az ünnepi élményt!

Tovább olvasom

Az advent (jelentése: eljövetel) éttermünk esetében a karácsonyi időszakhoz kapcsolódó ünnepi gasztronómia érkezésén kívül még egy különlegességet is tartogat: A Gundel Crêperie a Halloween Food Truck Party idején nagy sikereket aratott palacsintakülönlegességekkel és forró italokkal ezúttal egy karácsonyi díszekbe öltözött házikóban várja vendégeit az étterem előtti téren.

Tovább olvasom

Új, exkluzív programmal várjuk a különleges gasztronómiai élményre vágyókat. A szűk körű, Séf asztal elnevezésű est házigazdája éttermünk executive séfje, Merczi Gábor, aki bevezeti vendégeit a Gundel konyha rejtelmeibe. A foglalkozás az üdvözlő italt követő rövid házbemutatóval indul, majd a híres konyha ajtaja mögött folytatódik, ahol a résztvevők a séfekkel közösen készíthetnek el hat ikonikus Gundel fogást. A kellemes este az étteremben felszolgált édes befejezéssel zárul.

Tovább olvasom