Blogbejegyzések

Események, érdekességek a Gundel Étterem világából

Az őszi-téli étlapunk "premier előtti vetítésére" várjuk október 16-22. között. Fedezze fel a zamatos alapanyagokban, telt színekben dúskáló hűvös évszakok ízeit a Kóstoló Hét alkalmával, amely során nagy étlapból kiválasztott 12 fogásból fix áron és tetszőlegesen Ön állíthatja össze 4 fogásos ínyenc ebéd- vagy vacsoramenüjét. A menü ára 9.500 Ft, amely tartalmaz 2 pohár bort, szakértő kollégáink ajánlásával.

Tovább olvasom

Szeptember 9-én hirdettek az előző nap lezajlott Chaîne des Rôtisseurs gasztronómiai szervezet Frankfurtban megrendezett Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. A hazánkat képviselő Pereszlényi Alexandra, a Gundel sous chef-je 21 nemzet indulói közül az egyik legfiatalabb versenyző volt, aki éppen csak lecsúszott a dobogóról.

Tovább olvasom

Gundel Károly születésnapjának idején, szeptember 23-ának hetében, minden évben alkalmat teremtünk az emlékezésre és az ünneplésre. Idén is különleges programok várják: ebéd és vacsoraidőben is a Gundelek örök-érvényű, saját, vagy általuk sokszor felszolgált fogásait kínáljuk csokorba kötve, de ajándékokkal és kulisszatitkokkal készülünk!

Tovább olvasom

"Vajon mit rejt a „fekete doboz”? – bizonyára ez járhatott a fiatal séfnövendékek fejében a verseny napján. A dobozban lapuló alapanyagokból kellett ugyanis összeállítani egy műremeket. Aztán kinyithatták a dobozt, és a következőket találták benne: durbincs, tanyasi csirke, karfiol, friss eper, áfonya, chili és vanília." Olvassa el az Origo cikkét!

Tovább olvasom