Blogbejegyzések

Események, érdekességek a Gundel Étterem világából

A szerelmesek számára a Fővárosi Nagycirkuszban váltott belépőjegy most május 13. és június 18. között kettős élményre hív! Kalandozzanak az emberi lélek legmélyére, s oldódjanak fel a jégcirkusz varázslatos világában! A artisták produkciója sok érzelemmel játszik egyszerre, ezt az élményt mi most egy íncsiklandozó jégvilág vacsoramenüvel tesszük teljessé!

Tovább olvasom

A Chaine Egyesület 2017. május 10-én a Chaine Házakból érkezett 9 versenyző részvételével a METRO Gasztroakadémián tartotta meg a 2017. évi “Competition Jeunes Chefs Rotisseurs” ifjúsági Szakácsversenyt.

Tovább olvasom

A terített asztal és a kiváló ételek minden ünnepi esemény nélkülözhetetlen kellékei. Kényeztesse szeretteit életük fontos eseményein ünnepi vacsoramenünkkel. Gourmet fogások, kiváló borok, élő zene és a pompás környezet garantálják a Gundel élményt. A 4 fogásos menü ára: 9.500 Ft + 12,5 % szervizdíj.

Tovább olvasom

A terített asztal, a különleges légkör és a kiváló ételek minden ünnepi esemény nélkülözhetetlen kellékei. Kényeztesse szeretteit életük fontos eseményein a Gundelben! Széleskörű szolgáltatások, meghitt hangulat, gourmet fogások, élő zene és a pompás környezet garantálják az ünnepi élményt!

Tovább olvasom