Chef Asztal

Exkluzív élmény a a Gasztronómia szentélyében

Chef Asztal

A Gundel konyhája az alapítás óta az első osztályú alapanyagok, az innovatív szakemberek, az elhivatott chefek birodalma. Innen kerülnek ki azok az ételek, amelyeket koronás fők, az életük legfontosabb ünnepeit a pompás falak között ünneplők, vagy a hétköznapok hedonistái mind-mind elismerő arccal fogyasztanak. Most beléphet a szentélybe, ahol a Gundel fogások születnek, hogy testközelből leshesse el titkainkat. Merczi Gábor, éttermünk Executive Chef-je a limitált alkalmak résztvevőit beavatja az épület titkaiba, majd 6+ ikonikus Gundel fogás elkészítésébe is, hogy végül együtt élvezhessék a terített asztal örömeit.

Lehetővé tesszük Önöknek, hogy belépjenek a szentélybe, ahol a Gundel fogások születnek, hogy testközelből leshessék el titkainkat.

Arról, hogy a résztvevők otthon is a lehető legsikeresebben gyakorolhassák a megszerzett tudást, Merczi Gábor dedikált Gundel szakácskönyve gondoskodik, amely 70 legsikeresebb és legismertebb fogásunkat mutatja be, a Sommelier által ajánlott borokkal.

Gundel Séf Asztal


dátum: 2017. november 7. 18:00 – 22:00 óráig

  • Vendégfogadó Gundel pezsgővel és rafinált falatokkal a Gundel Café-ban várjuk az érkező vendégeket
  • A Gundel Ház bemutatása, néhány érdekes történelmi részlettel megfűszerezve

Az este folyamán Merczi Gábor Executive Chef lesz az Önök házigazdája.

  • Főzőbemutató a konyhán zajlik, ahol 6+ fogás elkészítését mutatja be Chef úr. Az előkészületek alatt megterített konyhai Séf asztalnál fogyasztják el Vendégeink az elkészült fogásokat. Az arannyal hímzett kötényt, valamint az ételekkel harmonizáló italokat a Gundel biztosítja.
  • A program végén a desszertet és a tokaji bort az ikonikus étteremben szolgáljuk fel.


A csomag ára: 65.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza az ÁFA-t, a szervízdíjat, az ételeket, az italokat, a Gundel kötényt, valamint Merczi Gábor által dedikált szakácskönyvet.

Gundel Séf Asztal ajánlatunk egyéni kérésre is elérhető, legyen szó családi vagy céges eseményről. Magyar és angol nyelven egyaránt.

További információkért kérjük, hívjon bennünket a +36 (1) 889-8116, valamint a +36 (1) 889-8115 telefonszámokon, illetve e-mailben: bankett@gundel.hu

Bízunk benne, hogy vendégeink maradandó kellemes élménnyel távoznak majd a program végeztével.

Merczi Gábor Executive Chef

Merczi Gábor karrierjét Magyarországon kezdte, ahol megtanulta a szakma alapjait, majd munkásságát külföldön folytatta. Megismerte a tradicionális francia- és a nemzetközi konyha sajátosságait. Exkluzív hajóstársaságok elegáns éttermeiben, londoni és budapesti szállodák luxus éttermeiben vált vezető séffé mielőtt 2010-ben lehorgonyzott a Gundel Házban.

Olvasson tovább

„A Gundel számomra nem csupán egy munkahely, hanem a magyar gasztronómia múltja, jelene és jövője. Álmaim itt válnak valóra. Ehhez alázat és elhivatottság kell a hagyományos magyar konyha, valamint a Gundel iránt. Ragaszkodom az eredeti magyar alapanyagokhoz és a magyar konyha hagyományos íz világához.”
Felkutatott sok régi Gundel étlapot, hogy kik és mit főztek itt az elmúlt 100 évben, miért lett a Gundel „A GUNDEL”.
Merczi Gábor 2011-ben elnyerte a nemzetközi gasztronómiai szövetség, a Chaîne des Rôtisseurs díját a Maître Rôtisseur-t.