6 500 HUF

Gundel Praliné Válogatás

18 BONBON

Az elegáns dobozban étcsokoládé, tejcsokoládé és fehércsokoládé lép házasságra marcipánnal, diómarcipánnal és a karakteres Gundel pálinkákkal.

Barackpálinkás praliné

Barackpálinkával lágyított, aszalt sárgabarackkal dúsított marcipánkrém, tejcsokoládé burokban. A cseppnyi pálinka kihangsúlyozza a valódi gyümölcs jelenlétét, formálja a marcipán karakterét.

Szilvapálinkás praliné

Szilvapálinkával lágyított, aszalt szilvával dúsított diómarcipán, 70% kakaótartalmú étcsokoládé burokban. A dió és a szilva barátságát a pálinka teszi örök érvényűvé.

Tokaji aszús praliné

Tokaji aszú borral lágyított tejszínes-fehércsokoládé krém, 70%-os étcsokoládé burokban. A borban érlelt mazsolaszem íze először elbújik a csokoládékrémben, hogy annál határozottabban jelenjen meg kóstolás után.

Mézes-narancsos praliné

Mézzel és narancshéjjal ízesített fehér-csokoládé krémmel töltött tejcsokoládé. A fehércsokoládé krém selymesen édessé, a citrusos felhang könnyeddé, míg az ostyadarabok izgalmassá teszik az édességet.

Sós-karamell borzas

Sós-karamelles tejszínes-fehércsokoládé krémmel töltött tejcsokoládé golyó, fehércsokoládéval borzasan bevonva. Egy csipet só új karaktert varázsol az égetett cukornak.

Magos dió golyó

Dióval és narancshéjjal dúsított, citrus-likőrrel lágyított marcipánkrémmel töltött csokoládégolyó, pörkölt dióba hempergetve. A tradicionális Gundel édesség metamorfózisa, a legnemesebb anyagok felhasználásával.

 

Hogy mindig a legfrissebb termékek kerülhessek a dobozokba, bonbonokat előzetes megrendelés esetén biztosítunk, nem tartunk raktáron.

Nettó tömeg: 216 g