6 200 HUF

Kekszválogatás

GUNDEL KÉZMŰVES KEKSZEK

GUNDEL PALACSINTA IHLETÉSŰ KEKSZ

A Gundel-keksz ihletője a méltán híres Gundel-palacsinta, mely megérdemelten foglalja el helyét a leghíresebb magyar desszertek sorában. A keksz fő alkotója válogatott magyar dió és legjobb minőségű belga feketecsokoládé, melyek együttesen felelevenítik a Gundel-palacsinta emblematikus íz -világát.

 Csokoládés- zabkorpás keksz

A belga feketecsokoládé egyedi íze, méltán híres az egész világon. Ez a finomság adja a keksz alapját meghintve holland kakaóporral, zabkorpával és egy csipetnyi tejcsokoládéval.

Levendulás- citromos keksz

A szél simogatta tihanyi lankákon ringó levendula megszokott kép Magyarországról, ahogyan a levendula is egyre megszokottabb „vendég” a konyhába. A magyar levendulából, friss citrom felhasználásával készült kekszeink célja, az örömszerzés mellett, hogy hirdetesse, terjessze a levendula gasztronómiai felhasználást.

 Aszalt- epres vaníliás keksz

Az eper és vanília évszázadok harmonikus szerelemben élnek egymással, ennek a románcnak hódolunk mi kekszünkkel! Madagaszkári vaníliai és első osztályú eper alkotja kekszeinket, elérve így a tökéletes íz-élményt.

Töltősúly: 30 dkg
Kb. 26 db