Spring Gastronomic Experience at Gundel. Executive Chef Viktor Moldován awaits you with a unique offer, exclusively designed for the season, from 12 February to 09 March 2025.
For more information click here.

Cafe Patisserie Restaurant
Grilled goose liver in rhubarb apple ragout, smoked walnuts, fresh herbs and fruit vinegar glace
6 650 Ft / 19 €

This appetizer is a meeting of special flavors and textures, with new surprises in every bite. The silkiness of the grilled foie gras, the combination of the delicate flavours of cayenne pepper with gooseberry jam, the crunchy texture of the smoked walnuts and the fragrance of fresh herbs, all crowned with a harmonious fruit glaze, offer a unique taste experience.

Allergens:
Gluten
Egg
Dairy
Nuts
Celery
Share:
Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.