Spend the Valentine’s Day at Gundel. We look forward to welcoming you to celebrate love, togetherness and the joys of gastronomy.
For more information click here.

Cafe Patisserie Restaurant
Saddle of venison with porcini mushroom “dödölle”, smoked beetroot sauce and pepper-citrus plum cream

The rich flavour of the venison is enhanced by the harmonious combination of the dödölle with porcini and the smoked beetroot sauce. The peppery-citrus plum cream creates a fresh and piquant contrast, enhancing the elegance and depth of the dish, offering a true gastronomic experience.

Allergens:
Celery
Mustard
Share:

Dear Guests,

We would like to kindly inform you that the Gundel Restaurant will be closed on Tuesday, January 21 and Wednesday, January 22.

We sincerely apologize for any inconvenience this may cause and greatly appreciate your understanding.

Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.