tokaji-aszus-libamajpastetom-makos-barhesszal-nemzeti11_kavehaz-700x467
Goose liver pate marinated with Tokaji Aszú and poppy seed barches
6 300 Ft / 18 €
A bite of goose liver pate is synonymous with gastronomic luxury in Hungary, from our National 11 selection. Our chef uses the wine of kings, Tokaj Aszú, to create the perfect flavour for our cold goose liver pate dish. Click to read the story.
Allergens:
Gluten
Egg
Mustard
gundel-izelito_vacsora-700x467
Gundel’s savoury plate
6 650 Ft / 19 €
Goose liver pate, mangalica ham, trout. This special appetizer is a perfect presentation of the flavours of the Gundel restaurant.
Allergens:
Gluten
Egg
Fish
Dairy
Mustard
Sesame seeds
Pork meat
bakonyi-belszin-szalonnas-turos-csuszaval-nemzeti11_kavehaz-700x467
Bakony style filet of beef with a smoky taste of cottage cheese pasta
13 650 Ft / 39 €
Bakony style filet of beef is a rich, tasty dish that is one of the classic recipes of Hungarian cuisine. Charles Gundel has created many dishes and flavour combinations since 1910. It is no coincidence that it is the most popular dish in our National 11 selection. Click to read his story.
Allergens:
Gluten
Egg
Dairy
Celery
Pork meat
Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.