Ajándékozz élményt! – Ötletek az ünnepi vacsorától a gőzfürdőn át a színházig

Az élményajándékokkal szinte lehetetlen mellényúlni. Akár egy különleges reggelivel vagy vacsorával, egy kényeztető wellnessélménnyel, egy színház- vagy koncertjeggyel, egy szilveszteri vagy karácsonyi vacsorával lepnénk meg szeretteinket, az alábbi lehetőségek közül pedig többféle korosztálynak is találhatunk megfelelő meglepetést.

Az ünnepek közeledtével sokszor nem vagyunk könnyű helyzetben, hogy valami olyan ajándékot válasszunk, ami tényleg őszinte örömet okoz majd. Éppen ezért szeretjük az élményajándékokat, mert személyre szabhatók, akár egy kedvenc színházba vagy étterembe, egy kényeztető programra vagy egy régóta vágyott helyre is néhány kattintással, online is beszerezhetjük a megfelelőt barátainknak, rokonoknak, közeli családtagoknak vagy munkatársainknak.

Gundel: lepd meg magad, és támogass egy jó ügyet!

Gundelnél az ünnepi időszakban is vásárolhatunk különböző értékű vouchereket akár karácsonyra is, de egy kicsi pluszt, az adakozás élményét is nyújtják a felejthetetlen gasztroélmény mellett. Büszkén mutatják be az Adj, hogy adhassunk kezdeményezést, melynek lényege, hogy az általunk vásárolt voucherek nettó értékének 5%-át a Péter-Pál Alapítvány és a szentendrei Keresztelő Szent János-plébánia szervezete részére ajánlják fel. Ha pedig nincs kedvünk december 25–26-án otthon elkészíteni a karácsonyi menüt, a halászlevet, a bejglit vagy például a töltött káposztát, akkor akár meg is rendelhetjük tőlük december 20-áig, és az étteremben vehetjük át személyesen december 23–24-én.

Az ajándékutalványokért keressétek őket a +36 30 603 2480 telefonszámon vagy az info@gundel.hu e-mail-címen.