Spend the Valentine’s Day at Gundel. We look forward to welcoming you to celebrate love, togetherness and the joys of gastronomy.
For more information click here.

Dining Guide – Jammertal Arcok – Eventrend Group: „A Gundel nem alkalmi luxus többé”

Szerző: Infostart

A Dining Guide legújabb nagyinterjúja a hazai catering- és vendéglátószakma két megkerülhetetlen alakjával, „üzletszobrászával”, Kőrössy Zoltánnal és Nagy Gáborral készült.

Az Eventrend Group jól ismert a hazai vendéglátásban. Az idén 30 éves fennállását ünneplő cégcsoport két alapítójával, Kőrössy Zoltánnal és Nagy Gáborral beszélgetett a Dining Guide üzleti modelljeikről a piac megváltozott körülményei között. Szó volt legújabb nagy dobásukról, a Gundel Étterem irányításának átvételéről és a legendás étterem 2021. decemberi újranyitásáról. 2022 hasonlóan jelentős nyitására számíthatunk az Eventrend részéről a Budapest belvárosi Centrál Kávéház 21. századi „újragondolásával”.

A cégcsoport működésének egyik ismérve, hogy a vendéglátás és catering több területén jelen vannak, számos projekttel a fővárosi sportbisztrótól a dunai rendezvényhajóig, a Nagyvásárcsarnok-beli magyar étteremtől a Városliget Kávézóig vagy a Római-parti Cziniel Cukrászdáig és Evezős Sörkertig.

Kőrössy Zoltán így fogalmaz arról a stratégiai gondolkodásról, amelyet alkalmaznak: „Mélyen meg akarjuk érteni és a magunk számára leképezni, tulajdonképpen mint egy kémikus, elemeire akarjuk bontani, hogy mitől működik jól egy cég. Ha érezzük és értjük, szinte az ujjbegyeinkben érezzük azt a számos részterületet, amelyekből összességéből áll össze egy cég működése, onnantól kezdve tudjuk újra összerakni a sikeres működést. Ezért tudunk 35 projektet párhuzamosan csinálni, mert

elemeire lebontottuk a cégműködést, mint egy jó gyógyszerész, aminek köszönhetően már létre tudunk hozni újabb és újabb komplex vegyületeket, vagyis cégeket.”

Nagy Gábor pedig így válaszolt arra a kérdésre, hogy több évtizedes, színes működésük során valójában alkotóknak tartják-e magukat a szakmájukban.

„Nekünk valójában ügyeink vannak. A Gundel például a mi olvasatunkban nem arról szól, hogy kellett még egy hely, és éppen »kapóra jön« a Gundel, hanem

vannak olyan referenciapontok az ember életében, amihez hasonló nem lesz még egy.

Egy építésznek ilyen lehet megtervezni mondjuk a Kossuth teret, egyszer adódik egy ilyen kaliberű lehetőség, és évtizedekig nyomot hagy. A New York Cafe, a Gundel és a Centrál Kávéház mind egyedi, saját történelemmel és identitással bíró helyszínek, amelyekhez képtelenség ugyanazon minta szerint hozzányúlnunk” – beszélt Nagy Gábor.

Dear Guests,

We would like to kindly inform you that the Gundel Restaurant will be closed on Tuesday, January 21 and Wednesday, January 22.

We sincerely apologize for any inconvenience this may cause and greatly appreciate your understanding.

Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.