Életre kelt a Gundel Kertje az Eventrend Group 30 pluszos születésnapján

Szerző: Vass Adrienn

Budapest leghangulatosabb kerthelyiségét neked is látnod kell!

Az Eventrend Group cégcsoport tavaly lett 30 éves. De a múlt évben ők is a megszorításokra rendezkedtek be, és nem érezték időszerűnek az ünneplést. Viszont az elmúlt 12 hónapban sikerült minden eddigi eredményüket felülmúlniuk, és több mint 20 milliárd forintos nettó forgalmat generálni, ami a születésnappal együtt okot adott az ünneplésre.

Meghívták hát az összes corporate és szakmai partnerüket, és a Gundel Kertben egy óriási, kétnapos bulit tartottak, amin mi is részt vettünk.

Ha az Eventrend Group neve nem is cseng ismerősen mindenkinek, az általuk üzemeltetett helyek bizonyára igen. Csak egy párat emelnénk ki most a portfólióból:

Centrál Kávéház, Evezős Sörkert, Groupama Aréna catering szolgáltató, Gundel Étterem, New York Kávéház, Papp László Budapest Sportaréna catering szolgáltató, Séf Asztala, Spoon The Boat, Városliget Café & Restaurant, Tóterasz.

Mivel egy hatalmas cégcsoportról beszélünk, ez remek alkalom volt arra, hogy az újságírók és partnerek jobban megismerjék egymást, és ehhez a varázslatos hangulatú Gundel Kert rengeteg lehetőséget adott.

Gundel Garden nemrég esett át egy komolyabb ráncfelvarráson, és elképesztő mérete mellett lenyűgöző lett a design is. Rengeteg a növény, valamint elegáns kerti bútorok és játékos bronzszobrok váltják egymást.

Gyakorlatilag a Gundel Kávéház hangulata, a szabad ég alatt.

Ráadásul az ünnepi alkalomból kifolyólag, jópár extra hangulatfokozó elem is került a kertbe.

A többféle aktivitást, jelmezekbe öltözött játékmesterek segítették. De az állatkert állatai közül is tiszteletüket tették páran.

Az este folyamán tűzzsonglőrök és Gájer Bálint zenekara is színesítették a programot, és természetesen rengeteg finom étel és ital közül lehetett csemegézni.

Bár a születésnap hangulatát nem lehet minden este idevarázsolni, élményeink alapján bátran ajánljuk a Kertet meglátogatásra.

A Gundel ételkínálata évszázados hagyományokra, és világhírű örökségre épül. A Kertben pedig ugyanazok a klasszikus fogások kérhetőek, amik az étteremben.

Érdemes például a “Nemzeti 11” nevű étlapról rendelni. Az eredeti Gundel palacsinta mellett, a palócleves és a paprikás csirke sem fog csalódást okozni.

A Gundel Kert pedig ráadásként még gyerekmenüvel és kutyamenüvel is szolgál.

Jó időben minden nap 11.00 órától 22.00 óráig várják a látogatókat. A kávéházi étlapról 18.00 óráig, az éttermi étlapról 18.00 órától 21.00 óráig válogathatunk kedvünkre.