Április 28. és május 18. között Moldován Viktor executive chef válogatása alapján egy exkluzív ajánlattal várjuk Önt.
Fedezze fel újra a klasszikusokat egy egyedülálló gasztronómiai utazás keretében.
További információhoz kattintson ide.

Cafe Patisserie Restaurant
Balatoni sajt krokett rókagombával, kaviáros remoulade-val

A balatoni sajt krokett ropogós külsővel és olvadós belsővel bűvöli el a vendégeket, amit a rókagomba földes íze és a kaviáros remoulade gazdag krémessége emel ki. Ez az előétel egyszerre elegáns és ínycsiklandó.

Allergének:
Glutén
Tojás
Hal
Tej
Mustár
Megosztás:
Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.