2024. november 22-én 18:00 órától egy élvezetes programra invitáljuk Önöket a Gundel felújított Borpincéjébe. További információhoz kattins ide.

Cafe Patisserie Restaurant
Gundel házi füstölt mangalicakarajsonka sárgabarackos birslekvárral,tárkonyos dresszinggel

A házi füstölt mangalicakaraj sonka karakteres íze tökéletesen harmonizál a sárgabarackos birslekvár friss, édes ízével. A tárkonyos dresszing finom fűszeressége teszi igazán különlegessé ezt az előételt.

Allergének:
Sertéshús
Megosztás:
Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.