Április 28. és május 18. között Moldován Viktor executive chef válogatása alapján egy exkluzív ajánlattal várjuk Önt.
Fedezze fel újra a klasszikusokat egy egyedülálló gasztronómiai utazás keretében.
További információhoz kattintson ide.

Cafe Patisserie Restaurant
Kecskesajt saláta gyömbéres dresszingben pácolt körte szeletekkel, savanyított lóbabbal
3 850 Ft

A kecskesajt krémes íze, a pácolt körte szeletek és a savanyított lóbab roppanós textúrája tökéletes harmóniát alkot. A gyömbéres dresszing pikáns csavart ad a salátának, amely frissítő és ízletes kezdést kínál az étkezéshez.

Allergének:
Földimogyoró
Tej
Mustár
Vegetáriánusok számára is elkészíthető
Megosztás:
Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.