Gasztroszínház a Gundel Palota Erzsébet Királyné Báltermében. Március 12-én Kamarás Ivánnal és két kíváló vendégművésszel együtt hívjuk életre, az „Egy Fess Pesti Este” varázsát.
További információhoz kattintson ide.

Cafe Patisserie Restaurant
Pontyfilé roston temesvári módon petrezselymes rizspiláffal
7 700 Ft

A roston sült pontyfilé ízletes és szaftos, a temesvári stílus fűszeres jegyeivel gazdagítva. A petrezselymes rizspiláf textúrája és friss íze remek kísérője a halnak, egyensúlyt teremtve az ételben. Ez a fogás a helyi hagyományok modern értelmezése, amely kiválóan illeszkedik egy elegáns étkezéshez.

Allergének:
Hal
Tej
Zeller
Sertéshús
Megosztás:
Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.