Tavaszi Gasztronómiai Élmény a Gundelben. Moldován Viktor executive séf egyedülálló, kizárólag a szezonra megálmodott ajánlattal várja Önt 2025. február 12. és március 09. között.
További információhoz kattintson ide.

Cafe Patisserie Restaurant
Szarvas gerinc vargánya dödöllével, füstölt céklamártással, borsos-citrusos szilvakrémmel

A szarvas gerinc gazdag ízét a vargányával készült dödölle és a füstölt céklamártás harmonikus összhangja emeli ki. A borsos-citrusos szilvakrém friss és pikáns ellentétet teremt, kiemelve a fogás eleganciáját és mélységét, igazi gasztronómiai élményt kínálva.

Allergének:
Zeller
Mustár
Megosztás:
Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.