Ebédmenü (01.20 – 01.25)

A modern gasztronómia és a tradicionális magyar konyha ételei közül hétről hétre új menüsorokkal lepjük meg vendégeinket. Ebédmenüinket egy pohár bor koronázza meg.

Hétfőtől szombatig 12.00 – 15.00-ig.

Városligeti ebéd

  • Csicsókakrémleves
  • Brassói aprópecsenye
  • Mákosguba pohárkrém

7.900 Ft

Déli csábítás

  • Füstölt libamell, téli saláta, sóban sült cékla
  • Pontypörkölt, specli
  • Mákosguba pohárkrém

8.900 Ft


Pezsgő Vasárnap

Megújult koncepciójú vasárnapi ebéd a Gundelben 11.30 – 15.00 óra között:

Szeretné megadni a módját a vasárnapi ebédnek? A Gundel megújuló gasztronómiai koncepciójába illeszkedő Pezsgő Vasárnapot azoknak ajánljuk, akik szívesen elevenítik fel a hagyományos vasárnapi ebédek ízeit, és próbálják ki Litauszki Zsolt executive séfünk izgalmas kreációit is.

Az ebédhez a tokaji Sauska Pincészet pezsgőit kínáljuk. A hideg előételek és desszertek büféasztalról választhatók, míg a meleg előételt, levest és a főételt a Gundel hagyományainak megfelelően felszolgáljuk.

Vasárnapi ebéd, korlátlan pezsgő- és alkohomentes üdítőfogyasztással
14.900 Ft / fő

Gyerekeknek 12 éves korig
6.900 Ft / fő

Gyerekeknek 4 éves korig
Ingyenes

A Pezsgő Vasárnapról részletesebben

Korlátlan fogyasztás hideg és meleg fogásokból, desszertekből, Sauska pezsgő és alkoholmentes italokból. Magyar és nemzetközi ételválaszték. Élő cigányzene.


Az árakhoz 12,5% felszolgálási díjat számítunk fel.

Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel