A Gundel híres gasztronómiai öröksége:

A „Gundel Nemzeti 11”

Legendásan jó ízeket teszünk az asztalra, remek alapanyagokból, körültekintő hozzáértéssel.
Ha Magyarország ízeit szeretné megkóstolni, máris pályára lép: A „Gundel Nemzeti 11”.

Gulyásleves házi csipetkével | Nemzeti 11 | Gundel örökség
„Gulyás”
Gulyásleves házi csipetkével
„Tokaji”
Tokaji aszús libamájpástétom mákos barhesszel
Tokaji aszús libamájpástétom mákos barhesszel | Nemzeti 11 | Gundel örökség
Palócleves bárányhúsból | Nemzeti 11 | Gundel örökség
„Palóc”
Palócleves bárányhúsból
„Gundel”
Az eredeti Gundel palacsinta
Az eredeti Gundel palacsinta | Nemzeti 11 | Gundel örökség
Somlói galuska | Nemzeti 11 | Gundel örökség
„Somlói”
1958-as brüsszeli világkiállítás díjnyertes süteménye
„Rákóczi”
Rákóczi túrós tejfölfagylalttal
Rákóczi túrós tejfölfagylalttal | Nemzeti 11 | Gundel örökség
Újházi tyúkhúsleves házi metélttel | Nemzeti 11 | Gundel örökség
„Újházi”
Újházi tyúkhúsleves házi metélttel
„Kárpáti”
Kárpáti fogasfilé gombával és rákkal, vajas mártásban
Kárpáti fogasfilé gombával és rákkal | Nemzeti 11 | Gundel örökség
Paprikás csirke nokedlivel és tejfeles uborkasalátával | Nemzeti 11 | Gundel örökség
„Paprikás”
Paprikás csirke nokedlivel és tejfeles uborkasalátával
„Bakonyi”
Bakonyi bélszín szalonnás túrós csuszával
Bakonyi bélszín szalonnás túrós csuszával | Nemzeti 11 | Gundel örökség
Bécsi szelet mangalicából, pirított petrezselymes burgonyával és házi savanyúsággal | Nemzeti 11 | Gundel örökség
„Bécsi”
Bécsi szelet mangalicából, pirított petrezselymes burgonyával és házi savanyúsággal
Gundel nemzeti 11
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Adatkezelési tájékoztató