Tisztelt Vendégünk!

Nagy öröm számunkra, hogy Ön rendszeresen megtiszteli éttermünket látogatásával. Ezúton is szeretnénk ezért köszönetet mondani, remélve, hogy még hosszú évekig a vendégeink között üdvözölhetjük. Önnek, mint a Gundel Étterem kiemelt vendégének az alábbi kedvezményekkel kedveskedünk:

Kedvezmények

  • 20 % kedvezményt biztosítunk a Gundel Étterem és Gundel Café à la carte étlap, illetve itallap áraiból, valamint a Gundel Butikban árusított Gundel termékekre;
  • 10 % kedvezményt nyújtunk a családias hangulatú Bagolyvár Étterem à la carte étlap, illetve itallap áraiból.
  • Évente egy alkalommal, privát, illetve céges rendezvénye alkalmával, mintegy ajándékként, elengedjük Önnek az eseménynek megfelelő létszámú terem bérleti költségét.

 

Gundel termékek – minden részletében minőség

Lepje meg szeretteit, barátait vagy üzletfeleit egy elegáns Gundel ajándékkal. Legyen szó édességről, libamájpástétomról, borról vagy nemes pálinkákról, a Gundel mindig a legmagasabb minőséget garantálja!

EGYEDI MEGOLDÁSOK

Reméljük az ajándékozás öröméhez a Gundel is hozzájárulhat, így gondosan elkészített termékeinket igény esetén az Ön üzenetével, vagy cége logójával is ellátjuk.

A Gundel Butik kínálatáért kattintson ide!

Bagolyvár étterem

1913-ban, néhány esztendővel azután, hogy Gundel Károly átvette városligeti vendéglője bérletét, elhatározta, hogy a szomszédságban családi jellegű éttermet nyit az Állatkert látogatói számára. Az erdélyi népművészet motívumait idéző Bagolyvár étterem azért kapta ezt a különös nevet, mert helyén hajdan egy zegzugos faépület emelkedett, amelyben akár baglyok is lakhattak. A 2016-ban immár 103 éves Bagolyvár egy családias hangulatú étterem, amely nagyanyáink és anyáink vasárnapi ebédjeit, vacsoráit idézi és a hagyományos magyar vendégszeretet értékeit kínálja az új évezred vendégeinek.

Tovább a Bagolyvár étterem honlapjára

események

 Nagy örömünkre szolgált, hogy 2017. február 28-án vendégül láthattuk törzsvendégeinket és kiemelt partnereinket, mindazokat, akik számára a Gundel több, mint étterem. Szintén ez a kitüntetett este adott otthont a Gundel Művészeti Díj átadójának is. Az eseményről készült képes összefoglalót az alábbi galériában tekinthetik meg.