Gundel Károly ünnepi hét

2017. szeptember 18-24.

Gundel Károly születésnapjának idején, szeptember 23-ának hetében, minden évben alkalmat teremtünk az emlékezésre és az ünneplésre. Idén is különleges programok várják: ebéd és vacsoraidőben is a Gundelek örök-érvényű, saját, vagy általuk sokszor felszolgált fogásait kínáljuk csokorba kötve, de ajándékokkal és kulisszatitkokkal készülünk.

Ajánlatok délidőben

2017. szeptember 18-23.

Ebéd menüiket egy pohár, a Gundel borválogatásból választott bor koronázza meg.
Hétfőtől szombatig 12.00 – 15.00-ig.

Városligeti ebéd

Őfelsége I. Ferenc József császár és király kedvenc levese

Balatoni fogas Rothermere-módra

Somlói Galuska

6500 Ft

Déli csábítás

Lohinai füves pisztráng

Borjú Pittsburghi módra

Klasszikus Gundel palacsinta

7900 Ft

Városligeti vacsora

2017. szeptember 18-24.

A Gundel Károlyi idők híres, és máig időszerű fogásai közül négyet rendeztek kihagyhatatlan menüsorrá  séfjeink, míg Fabók Mihály örökös magyar bajnok sommelier két pohár borral teszi teljessé ezt a különleges ajánlatot. A vacsorát utánozhatatlan környezetben és a Gundel Szalonzenekar élő dallamai kíséretében költhetik el.

Őfelsége I. Ferenc József császár és király kedvenc levese
(Burgonyás articsóka-krémleves füstölt marhanyelvvel)

Lohinai füves pisztráng

Borjú Pittsburghi módra

Klasszikus Gundel palacsinta

A 4 fogásos vacsoramenü ára 2 pohár borral és 0,7 l vízzel

9 500 Ft

Az asztalfoglalás során kérjük jelezzék,
hogy a Városligeti vacsoramenüt fogyasztanák.

Asztalfoglalás:

+36 1 889 8111, +36 30 603 2480
reservation@gundel.hu

Asztalfoglalás

Programok

 • Gundel Károly születésnapja alkalmából egy hétig a nagy restauranteur híres fogásaiból összeállított menüsorokkal várjuk ebédidőben és este is vendégeinket.
  Az impozáns, négyfogásos Városligeti vacsoramenühöz Fabók Mihály örökös magyar bajnok sommelier ajánlásával kínálunk borokat.
 • Szeptember 23-án rendhagyó sétát indítunk a Gundel palotában, mely egykoron otthonául is szolgált az alapítónak és családjának. A háznézéseket a Gundel családról és a korszakról szóló különleges történetekkel tesszük igazán egyedivé, a Guide nem más, mint Kozma Kálmán házigazgató, aki közel 30 éve „Gundel-szívű”.
  Maximális létszám: 30 fő, időpont: 2017. szeptember 23. 17.00, Gundel Fogadótér (az épületben lévő Butiknál.) Gyülekező: 16.45!
  Bejelentkezés: +36 1 889 8111, info@gundel.hu
 • 2013-ban, Gundel Károly születésének 130. évfordulóján jelent meg a legújabb Gundel Szakácskönyv, amelyben Merczi Gábor, a Gundel executive séfje rendezte csokorba a legikonikusabb, az étteremben ma is felszolgált Gundel fogások eredeti receptjeit és a napjainkat jellemző fogások leírását.
  Az ünnepi héten 20% kedvezménnyel vásárolható meg Butikunkban a többi Gundel termék között a séf által dedikált szakácskönyv is, hogy otthon is elkészíthessék például a híres Gundel fogast.
 • A Gundel Café-ban az ünnepi hét alatt minden Gundel palacsinta mellé egy kávékülönlegességet adunk ajándékba, csupán az alapító születésének évét kell a pincér fülébe súgni.

Ismerje meg jobban a Hungarikummá emelt Gundel Károlyi örökséget
a Gundel Étterem ízein és utánozhatatlan vendégszeretetén keresztül.

Az árakhoz 12,5% felszolgálási díjat számítunk fel.