A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén is megszervezésre kerül
október utolsó hétvégéjén az ijesztően egyedülálló gasztro- és családi élményprogramunk.
A Gundel Kert három nap erejéig átváltozik egy igazán félelmetes gasztronómiai showszíntérré, ahol a street food és fine dining találkozása egy különleges és üdítően pezsdítő gasztroeseménnyé egyesül a hátborzongató, halloween-i hangulat jegyében!

2. Halloween Food Truck Party

Időpont

2017. október 27. (péntek)
16:00 – 20:00
Október 28. (szombat)

12:00 – 20:00
Október 29. (vasárnap)
12:00 – 18:00

Food Truck-ok

Gundel Crêperie • Gundel Bár • Blue Bird Café • Piknik Utczabár • Cseppentő • Borkas • Befaló Bill • Kanálgép • Waffel Land • Paneer • Che Che Nemburger • Mexkitchen

A gundel kínálata

Belépő

500 Ft / főA belépő mellé egy pohár forralt borra vagy teára a vendégünk!
14 éves korig ingyenes!

Programok

GYEREKPROGRAMOK

Rajzverseny

A gyerekek mindhárom nap kiélhetik kreativitásukat a 2 óránként megrendezésre kerülő házi rajzbajnokságunkon. A téma természetesen a halloween. A kalapból kihúzott nyertes rajz tulajdonosának apró ajándékkal kedveskedünk, de a többi apró nevező sem fog sokáig csüggedni, hiszen számukra is rejt majd valamit a cukros zacskó!

 

Jelmezverseny

Szombat délután a legkreatívabb, legfélelmetesebb jelmezbe öltözött csemetét, rémisztően jópofa ajándékkal jutalmazunk meg!
A megmérettetések mellett számos vidám elfoglaltsággal üthetik el az időt, mint például kipróbálhatják, milyen is a tök teke vagy megbirkózhatnak a motoros tök szlalommal.
A legapróbbak kézműves sarkunkban, animátor segítségével alkothatnak. A kész művet haza is vihetik!

Azok a gyerekek, akik nem jelmezben érkeznek, de szeretnének átváltozni a halloween kedvéért, arcfestőnk keze alatt válhatnak rémiszgetőkké!

 

FELNŐTT PROGRAMOK

Közös lámpagyújtás

Pénteken, szombaton és vasárnap az esti órákban, amikor még pislákol a nap utolsó fénye és színesre színezi a sötétedő égboltot, akkor egy hangulatos közös lámpagyújtásra invitálunk titeket! A kifaragott tök, gyertya adott, már csak a rátok van szükségünk!

 

 

Jelmezverseny

A nagyokat sem hagyjuk ki a mókából! Szombaton azok közül, akik bevállalják a teljes átalakulást, egy szerencsés értékes Gundel ajándékban részesül!

Ételverseny

A szakmai zsűri mellett, a felnőttek véleményére is kíváncsiak vagyunk, hogy melyik Food Truck fogja elkészíteni az általunk megadott halloween központú alapanyagokból a legfinomabb ételt. Ehhez segítségül adunk egy kérdőívet a belépő karszalagok mellé, amit kitöltés után dobj csak be a számodra legkedveltebb Food Truck erre a célra kihelyezett ládájába. Ha azt hinnéd ennyi a program, tévedsz! A szavazók közül a három nap legértékesebb ajándékát sorsoljuk ki! Ne hagyd veszni a szerencséd!

Találkozunk október utolsó hétvégéjén!

Addig is tekintse meg galériánkat, amit a tavalyi év eseményéből ízelítőnek válogattunk össze!