Húsvéti menüsorunk

a tavasz ízeivel

április 16-23.

 

A húsvét elképzelhetetlen lenne az ünnepi étkek, az ünnepkörhöz kapcsolódó hagyományos alapanyagokból készült fogások nélkül. Ebéd és vacsora ajánlatainkban a bárány, a nyúl és a sonka is szerepet kapott, továbbá Húsvét vasárnapján Sunday Brunch-unk ünnepi ízekben gazdagon várja vendégeinket.

Április 18-22.

Városligeti ebéd

Meleg előétel NYITÁNNYAL

 

Újhagymakrémleves tepertős rúddal

Rostonsült pisztráng kapros,
zsenge tökraguval és rizottósüteménnyel

Mákos kuglóf vaníliahabbal

A MENÜ ÁRA: 6.500 HUF

Déli csábítás

hideg előétel felvezetéssel

 

 Füstölt marhanyelvbe tekert
majonézes reteksaláta reszelt tojással

Báránysült fűszermorzsába forgatva
zöldséges rétessel és kelkáposztahabbal

Sajttorta erdei gyümölcsraguval

A MENÜ ÁRA: 7.900 HUF

Április 16-23.

Degusztációs menü

Kakukkfüves nyúlpástétom mézes feketeretekkel

Mátraaljai Irsai Olivér 2015 – Bárdos és Fia

Érlelt mangalicasonka spárgasalátával és pikáns eperraguval

Neszmély sauvignon blanc “Prémium” 2015 – Hilltop Pincészet

Spenótkrémleves tökéletes tojással

Pirított bárányborda, kelkáposztás báránytorta langyos reteksalátával és zsályás karalábékrémmel

Szekszárdi bikavér 2013 – Vida Pincészet

vagy

Rostonsült pisztrángfilé medvehagymás, parmezános nudlival és pirított garnélarákkal

Csopaki olaszrizling 2014 – Figula Pincészet

Húsvéti macaron válogatás

Tokaji édes szamorodni 2007 – Holdvölgy Pincészet

A menü ára borok nélkül: 25.000 HUF

A MENÜ ÁRA BOROKkal: 35.000 HUF

Az árakhoz 12,5% felszolgálási díjat számítunk fel.

ASZTALFOGLALÁS:

+36 1 889 8111, +36 30 603 2480

Asztalfoglaláshoz kattintson ide