Kategória: Hírek

Légy csapatunk megbecsült tagja!

Tovább olvasom

Magyarország legnagyobb, legszínvonalasabb őszi esküvő kiállítása november 4-5. között került megrendezésre a HUNGEXPO területén. A kétnapos, illetve a VIP belépőjegyet vásárlók között fogják kisorsolni azt a szerencsés látogatót, akinek a nyereménye egy luxusesküvő, aminek 100 fős vacsorája a Gundel Étteremben kerül megrendezésre.

Tovább olvasom

Október utolsó hétvégéjén második alkalommal került megrendezésre az egyedülálló halloweeni gasztro party! A Gundel Kert átváltozott egy igazán félelmetes gasztronómiai showszíntérré, ahol a street food és fine dining találkozása egy különleges és üdítően pezsdítő gasztroeseménnyé egyesült a hátborzongató, halloweeni hangulat jegyében.

Tovább olvasom

Gundel Károly születésnapjának idején, szeptember 23-ának hetében, minden évben alkalmat teremtünk az emlékezésre és az ünneplésre. Idén is különleges programok várták az érdeklődőket: ebéd és vacsoraidőben is a Gundelek örök-érvényű, saját, vagy általuk sokszor felszolgált fogásait kínáltuk csokorba kötve, de ajándékokkal és kulisszatitkokkal is készültünk!

Tovább olvasom