Kategória: Rendezvénybeszámolók

A Budapesti Jogászbál, fővárosunk legrégebbi tradíciókkal bíró báli estélye ez alkalommal különleges helyszínen, a Budavári Palotában található Magyar Nemzeti Galériában várta vendégeit.

Tovább olvasom

A Gundel évszázados hagyományainak megfelelően pártolja a művészeteket. Tegnap este négy kategóriában kerültek átadásra a Gundel Díjak, elismerve a különleges teljesítményeket.

Tovább olvasom

Valentin napja előtt ismét összegyűltek a legjobb esküvői szolgáltatók a Gundel Esküvő Szalonon. A palota emeletét immár 5. alkalommal vették birtokba a Hungarian Wedding Awards aktuálisan díjazott szolgáltatói kiegészülve több neves céggel, hogy együtt vonultassák fel az aktuális esküvői trendeket.

Tovább olvasom

Az advent (jelentése: eljövetel) éttermünk esetében a karácsonyi időszakhoz kapcsolódó ünnepi gasztronómia érkezésén kívül még egy különlegességet is tartogat: A Gundel Crêperie a Halloween Food Truck Party idején nagy sikereket aratott palacsintakülönlegességekkel és forró italokkal ezúttal egy karácsonyi díszekbe öltözött házikóban várja vendégeit az étterem előtti téren.

Tovább olvasom