Kóstoló Hét

Május 2 - 7. között egyedülálló gasztronómiai ajánlattal várjuk vendégeinket

Évente kétszer, kizárólag egy hét erejéig egyedülálló ajánlattal készülünk vendégeinknek!

Séfjeink a szezonális alapanyagokat követve rendre megújítják étlapunkat, amelyből a Kóstoló Hét folyamán tetszőlegesen és fix áron állíthatja össze a 4 fogásos ebéd- vagy vacsoramenüjét. Előételből, levesből, valamint főételből és ínycsiklandó desszertből álló ételsort a szakértő kollégáink ajánlásával kiválasztott 2 pohár borral koronázhatják meg.

Ne feledje: a tetszőlegesen összeállítható, exkluzív kóstolómenük csak egy hétig elérhető!

IDŐPONT

2017. május 2 – 7.

A 4 fogásos összeállítható ebéd- vagy vacsoramenü ára 2 pohár borral
és 0,7 l vízzel
9 500 Ft + 12,5% szervizdíj

Kóstoló Étlap

1. fogás – Előételeink

Tengeri hal trió:
Atlanti lazactatár, pácolt lazacderék,
pácolt tonhal Gundel lazackaviárral

Gundel érlelt marhabélszín
öreg Trappista sajttal és keserű levelekkel

Tésztában sült kacsaragu japán salátamixszel

2. fogás – híres leveseink

Pikáns kápiakrémleves hidegen
tejfellel, túrós pálcikával

Borjúesszencia
szarvasgombás gyöngytyúkgaluskával,
füstölt fürjtojással

Spárgaveluté ropogós tésztával

3. fogás – Főételeink

Kreol lazac tejfeles burgonyával
zöldségmártásban finom füvekkel

Gundel bélszíntokány szarvasgombával,
grillezett libamájjal, fehérspárgával
és pirított szalvétagombóccal

Gundel kacsatányér:
hirtelen sült hízott kacsamell és konfitált kacsacomb

4. fogás – Desszertjeink

Klasszikus desszertajánlat

Klasszikus Gundel palacsinta

Hideg desszertválogatás

Klasszikus crème brûlée bogyós gyümölcsökkel
Gundel liszt nélküli csokoládés málnás szelet málnalekvárral
A híres Gundel somlói galuska és története…

Gundel meleg desszertválogatás

Frissen sült almás, meggyes rétesek
Klasszikus Gundel palacsinta
Tarte tatin à la mode

A 4 fogásos összeállítható ebéd- vagy vacsoramenü ára 2 pohár borral és 0,7 l vízzel
9 500 Ft + 12,5% szervizdíj

Asztalfoglaláshoz kattintson ide

Borajánlatunk

A menüsort 2 pohár borral tesszük igazán különlegessé,
amelyek közül szakértő kollégáink segítenek választani

Tokaji Furmint 2015

Gundel Válogatás
Grand Tokaj Pincészet

Egri Chardonnay Battonage 2015

Thummerer Pincészet Pikáns

Villányi Cabernet Franc 2013

Vylyan Pincészet

Szekszárdi Bikavér 2013

Gundel Válogatás, Vida Pincészet

Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2010

Sárga Borház

Mátraaljai „Diósi” Sárgamuskotály 2012

Németh Attila Gábor

Az esemény jellegére való tekintettel asztalfoglalásuk során kérjük jelezzék, hogy a Kóstoló Hét keretein belül érkeznének.

Asztalfoglalás: +36 1 889 8111, +36 30 603 2480

Asztalfoglaláshoz kattintson ide