Őszi Kóstoló Hét

Október 16-22. között egyedülálló gasztronómiai ajánlattal várjuk vendégeinket

Séfjeink a szezonális alapanyagokat követve évente kétszer újítják meg étlapunkat, amelyből 12 izgalmas fogást a váltást előtti héten egy mini étlapra rendeznek a soron kívüli élményere vágyó vendégeink részére.
A Kóstoló Hét folyamán tetszőlegesen és fix áron Ön állíthatja össze a 4 fogásos ebéd- vagy vacsoramenüjét. Előételből, levesből, valamint főételből és ínycsiklandó desszertből álló ételsorhoz kézműves söröket és kiváló borokat Fabók Mihály örökös magyar bajnok sommelier válogatott.

Legyen az elsők között, kóstolja meg séfjeink őszi-téli téli kreációit soron kívül, még az étlapváltás előtt!

IDŐPONT

2017. október 16-23.

Kóstoló Étlap

1. fogás – Előételeink

Szélben szárított szarvas gerinc, fűszersalátával, karamellizált dióval

Padlizsán terrine pikáns kecskesajttal, paprika krémmel

Hirtelen sült fogasmedallion felvert burgonyával paradicsomos, vajas rákraguval

2. fogás – híres leveseink

Fácánesszencia füstölt fürjtojással

Vadragu leves

Szarvasgomba cappuccino spárgahabbal

3. fogás – Főételeink

Pisztrángfilé  párolt zöldségekkel, pirított burgonyával és mandula mártással

Klasszikus tepsis kacsacomb, puha savanyú káposztával, tört burgonyával

Vaddisznópörkölt dödöllével, pirított salott hagymával, csepegtetett tejfellel

4. fogás – Desszertjeink

Klasszikus desszertajánlat

Klasszikus Gundel palacsinta

Hideg desszertválogatás

Gundel liszt nélküli csokoládé szelet citrus kivonattal,
Mákos ambrózia meggy raguval, mák krémmel,
Crème brûlée bogyós gyümölcsökkel

Gundel meleg desszertválogatás

Gundel rétes válogatás,
Klasszikus Gundel palacsinta,
Feketecsokoládé láva fagyasztott gyümölcs habbal

Italajánlatunk

SÖRÖK

Horizont IPA • Bigfoot Razzia Búzasör

BOROK

Tokaji Furmint 2015 – Grand Tokaj / Gundel Válogatás • Etyeki Sauvignon Blanc 2016 – Haraszthy Pincészet • Szekszárdi Bikavér 2013 – Vida Péter/Gundel Válogatás • Villányi Ördög Cuvée 2014 – Vylyan Pincészet • Mátraaljai Muscat Ottonel 2016 – Szőke Mátyás • Tokaji Aszú 5 puttonyos 2010 – Sárga Borház

Vacsoramenü ára

9 500 Ft / fő amely tartalmazza a 4 fogást, 2 italt és 0,7 l vizet*

Az esemény jellegére való tekintettel asztalfoglalásuk során kérjük jelezzék, hogy a Kóstoló Hét keretein belül érkeznének.

Asztalfoglalás: +36 1 889 8111, +36 30 603 2480

* Az árakhoz 12,5% felszolgálási díjat számítunk fel.

Asztalfoglaláshoz kattintson ide