Szeretné megadni a módját a vasárnapi ebédnek?

A Gundel megújuló gasztronómiai koncepciójába illeszkedő Pezsgő Vasárnapot azoknak ajánljuk, akik szívesen elevenítik fel a hagyományos vasárnapi ebédek ízeit, és próbálják ki Litauszki Zsolt executive séfünk izgalmas kreációit is.

Az ebédhez a tokaji Sauska Pincészet pezsgőit kínáljuk. A hideg előételek és desszertek büféasztalról választhatók, míg a meleg előételt, levest és a főételt a Gundel hagyományainak megfelelően felszolgáljuk. Önöknek csak annyi a dolguk, hogy élvezzék a hely atmoszféráját, partnerük társaságát, és a Zsolnay porcelán tányérokon érkező házias ízeket. Az ebéd végén válogathatnak a modern és klasszikus desszertekből, az ikonikus Gundel palacsintától a méltán híres Litauszki féle krémesig.

Az egyes fogások mellett a világszerte elismert hegedűművészünk, Alex Berky által vezetett Gundel Orchestra játékát élvezhetik a vendégek. A zenekar a közismert musical-ek és filmzenék mellett hamisítatlan cigányzenét játszik

Békebeli ebéd a Gundelben 11.30 – 15.00 között

Pezsgő Vasárnap ára korlátlan Sauska pezsgőfogyasztással
14.900 Ft / fő + 12,5% szervízdíj

12 éves korig
6.900 Ft / fő + 12,5% szervízdíj

4 éves korig
Ingyenes

Asztalfoglaláshoz kattintson ide

Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel