Művész a konyhán – Gundel díjas séf

A Gundel Művészeti Díj közel másfél évtizedes történetében először kapott elismerést konyhaművész: Endrédi Zoltán, a csopaki Márga bisztró séfje érdemelte ki a Fiatal Szakácsművészeknek járó Gundel díjat 2015-ben.

Gundel Károly díj 2014

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete 2013. szeptemberében, születésnapjának 130. évfordulóján alapított szakmai díjat egykori elnőke, a magyar vendéglátás ikonikus alakja, Gundel Károly emlékére. A díjat első ízben az idén adják át.

A tökéletes somlói – eredeti recept

A somlói galuska az a desszert, ami a legtöbb hazai étterem, bisztró, cukrászda kínálatában szerepel, számos változata és még több félreértelmezése létezik.

Új szakácskönyvvel jön a Gundel Étterem

A fővárosi Gundel Étteremben ma is felszolgált ételek eredeti receptjeit és modernizált fogásokat mutat be a novemberben megjelenő Gundel Szakácskönyv, amelyet pénteken sajtótájékoztató keretében mutattak be Budapesten.