II. Erzsébet Királynő „Négykoronás” menüje 2024.11.01-10-ig, 10 napon át vacsoraidőszakban, 18:00 órától  elérhető. További információhoz kattins ide.

Wolf András: Én nem szoktam sorban állni

Budapesten számos történelmileg és kulturálisan is jelentős gasztronómiai állomással találkozhatunk, de vajon hogy áll jelenleg a vendéglátóipar, és mivel lehet becsalogatni a vendéget? Wolf Andrással beszélgettünk.

Milyen dicséretnek örül a legjobban a séfek séfe?

Wolf András is, aki az Eventrend cégcsoporthoz tartozó éttermi projektekért felel, így a Gundel, a New York kávéház és a Séf Asztala tartozik hozzá, így ő valóban az ottani séfek séfe (corporate chef).

Elkezdődött a Gundel varázstalanítása

Van a kerthelyiségekben egy tökéletes pillanat, amely akár egy óráig is elhúzható, ha ügyesek vagyunk. Legutóbb ezt az időmanipulációt a Gundelben sikerült átélni.

Így született meg a Gundel legendája

Gundel Károly vendéglátós, ahogy magát nevezte, nagyvendéglői kulináris szemlélete és tapasztalata teremtette meg az igazi minden éhes szájat, gazdagot, kevésbé gazdagot kielégíteni képes magyar vendéglői stílust.

Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.