Rákóczi-túrós? – Naná, hogy a Gundel konyhájából!
A Gundel étterem Nemzeti11 válogatottjában nem véletlen találjuk meg a Rákóczi-túrost. Itt érdemes tesztelni!
„Azt tartják igazán mesterszakácsnak, ki mindent rendkívül paprikáz…” – Videóval!
A gulyás a magyar konyhaművészet alapjait képező ételfajta, amelyet igen sok országban ismernek.
Itt kóstold meg az 1958-as világkiállítás díjnyertes somlói galuskáját!
A Gundel étteremben született somlói galuska, amely az 1958-as brüsszeli világkiállításon díjnyertes lett, ma is megkóstolható a Gundelben.
„Vén kakasok kellettek ehhez a leveshez, amelyek izmaiba szerelmi viharok íze-sava gyülemlett össze”
A Gundel étterem Nemzeti 11 ételválogatásából most az Újházi-tyúkhúsleves igaz történetét osztjuk meg olvasóinkkal.
Gasztrosztorik: a Gundel-palacsinta és az Újházi-tyúkhúsleves története
A legendás Gundel étterem összeállította a vendéglátóhelyhez köthető ételválogatást. A Gundel Nemzeti11-ből most a Gundel- palacsinta és az Újházi-tyúkhúsleves sztoriját áruljuk el.
Gyere a Gundelbe ebédre, és hozd az egész családod, akár kutyástól!
A tavaly év végén újranyitott Gundel nyárra a kertkapuit is szélesre tárta, méghozzá célzottan a családok előtt, amelyhez természetesen a házi kedvenc is hozzátartozik…