Étterem Hét fix árakkal! Te hová mész a 100 közül?

Szerző: Fodor Erika

Most fix áron elérheted a legjobb kajákat a legmenőbb helyeken, csak foglalj asztalt az Étterem Hét résztvevőinél!

Március 9. és 19. között, 10 napon át az Országos Étterem Hét-en résztvevő „TOP” éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd vagy vacsora menüket – Budapesten és környékén több, mint 100 szuper helyen!

Az éttermi résztvevők egy része 5.900 Ft-tól, a többiek 7.900 Ft-tól kínálnak Prémium menüt, illetve 9.900 Ft-tól Exkluzív menüt (szervízdíjjal együtt!). A Michelin ajánlással vagy Michelin Bib Gourmand díjjal kitüntetett éttermekben 4 vagy 5 fogásos degusztációs menüsorok is elérhetőek teljesen egyedi, más alkalmakkor nem elérhető árakon.

Az Étterem Hét-nek számos olyan étterem is résztvevője, mely Magyarország 100 legjobb étterme közé tartozik, így a legendás városligeti Gundel is! Az éttermek listája a www.etteremhet.hu oldalon!

Asztalfoglalás csak online!

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu oldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem. Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb elküldeni az online asztalfoglalást, nehogy lemaradj arról az étteremről, amelyet a leginkább szeretnél most jó áron kipróbálni.