Chef Asztal

Exkluzív élmény a a Gasztronómia szentélyében

Chef Asztal

 

A Gundel konyhája az alapítás óta az első osztályú alapanyagok, az innovatív szakemberek, az elhivatott séfek birodalma. Innen kerülnek ki azok az ételek, amelyeket koronás fők, az életük legfontosabb ünnepeit a pompás falak között ünneplők, vagy a hétköznapok hedonistái mind-mind elismerő arccal fogyasztanak. Most beléphet a szentélybe, ahol a Gundel fogások születnek, hogy testközelből leshesse el titkainkat. Merczi Gábor, éttermünk executive séfje a limitált alkalmak résztvevőit beavatja az épület titkaiba, majd hat ikonikus Gundel fogás elkészítésébe is, hogy végül együtt élvezhessék a terített asztal örömeit.

A Gundel egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal. Zseniális érzékkel alkalmazta a modern gasztronómiai technológiát. Úttörő munkájával felhelyezte Magyarországot a világ gasztronómiai térképére. A Gundel Ház túlélte a történelem viharait, két világháborút, gazdasági válságokat és az államosítás éveit.

A Gundel népszerűségének a titka az utánozhatatlan vendégszeretet, a miliő, amely körbeveszi az embert, a tradíció, ami áthatja az épületet, valamint a legjobb alapanyagokkal dolgozó, folyamatosan megújulni képes konyha.

Önnek lehetővé tesszük, hogy belépjen a szentélybe, ahol a Gundel fogások születnek, hogy testközelből leshesse el titkainkat.

Gundel Séf Asztal

18:00 – 22:00 óráig

  • Vendégfogadó Gundel pezsgővel és rafinált falatokkal a Latinovits Bárban várjuk az érkező vendégeket
  • A Gundel Ház bemutatása, néhány érdekes történelmi részlettel megfűszerezve

Az este folyamán Merczi Gábor Executive Chef lesz az Önök házigazdája.

  • Főzőbemutató a bankett konyhán angol nyelven, ahol hat fogás elkészítését mutatja be Chef úr. Az előkészületek alatt megterített Séf asztalnál fogyasztják el Vendégeink az elkészült fogásokat. Az arannyal hímzett kötényt, valamint az ételekkel harmonizáló italokat a Gundel biztosítja.
  • A program végén a desszertet és a tokaji bort az ikonikus étteremben szolgáljuk fel.

 

A csomag ára egy fő részére: 49 000 Ft

Az ár tartalmazza az Áfát és a szervízdíjat, az ételeket, az italokat, a Gundel kötényt, valamint a Merczi Gábor által dedikált szakácskönyvet

További információkért kérjük, hívjon bennünket a +36 (1) 889-8116, valamint a +36 (1) 889-8115 telefonszámokon, illetve e-mailben: bankett@gundel.hu

Arról, hogy a résztvevők otthon is a lehető legsikeresebben gyakorolhassák a megszerzett tudást, Merczi Gábor dedikált Gundel szakácskönyve gondoskodik, amely 70 legsikeresebb és legismertebb fogásunkat mutatja be, a sommelier által ajánlott borokkal. Bízunk benne, hogy vendégeink maradandó kellemes élménnyel távoznak majd a program végeztével.

Merczi Gábor Executive Chef

Merczi Gábor karrierjét Magyarországon kezdte, ahol megtanulta a szakma alapjait, majd munkásságát külföldön folytatta. Megismerte a tradicionális francia- és a nemzetközi konyha sajátosságait. Exkluzív hajóstársaságok elegáns éttermeiben, londoni és budapesti szállodák luxus éttermeiben vált vezető séffé mielőtt 2010-ben lehorgonyzott a Gundel Házban.

Olvasson tovább

„A Gundel számomra nem csupán egy munkahely, hanem a magyar gasztronómia múltja, jelene és jövője. Álmaim itt válnak valóra. Ehhez alázat és elhivatottság kell a hagyományos magyar konyha, valamint a Gundel iránt. Ragaszkodom az eredeti magyar alapanyagokhoz és a magyar konyha hagyományos íz világához.”
Felkutatott sok régi Gundel étlapot, hogy kik és mit főztek itt az elmúlt 100 évben, miért lett a Gundel „A GUNDEL”.
Merczi Gábor 2011-ben elnyerte a nemzetközi gasztronómiai szövetség, a Chaîne des Rôtisseurs díját a Maître Rôtisseur-t.