Chef Asztal

Exkluzív élmény a a Gasztronómia szentélyében

Chef Asztal

A Gundel konyhája az alapítás óta az első osztályú alapanyagok, az innovatív szakemberek, az elhivatott chefek birodalma. Innen kerülnek ki azok az ételek, amelyeket koronás fők, az életük legfontosabb ünnepeit a pompás falak között ünneplők, vagy a hétköznapok hedonistái mind-mind elismerő arccal fogyasztanak. Most beléphet a szentélybe, ahol a Gundel fogások születnek, hogy testközelből leshesse el titkainkat. Merczi Gábor, éttermünk Executive Chef-je a limitált alkalmak résztvevőit beavatja az épület titkaiba, majd 6+ ikonikus Gundel fogás elkészítésébe is, hogy végül együtt élvezhessék a terített asztal örömeit.

Lehetővé tesszük Önöknek, hogy belépjenek a szentélybe, ahol a Gundel fogások születnek, hogy testközelből leshessék el titkainkat.

Arról, hogy a résztvevők otthon is a lehető legsikeresebben gyakorolhassák a megszerzett tudást, Merczi Gábor dedikált Gundel szakácskönyve gondoskodik, amely 70 legsikeresebb és legismertebb fogásunkat mutatja be, a Sommelier által ajánlott borokkal.

A program

  • Vendégfogadó Gundel pezsgővel és rafinált falatokkal a Gundel Café-ban várjuk az érkező vendégeket
  • A Gundel Ház bemutatása, néhány érdekes történelmi részlettel megfűszerezve

A házigazda:  Merczi Gábor Executive Chef

  • Főzőbemutató a konyhán zajlik, ahol 6+ fogás elkészítését mutatja be Chef úr. Az előkészületek alatt megterített konyhai Séf asztalnál fogyasztják el Vendégeink az elkészült fogásokat. Az arannyal hímzett kötényt, valamint az ételekkel harmonizáló italokat a Gundel biztosítja.
  • A program végén a desszertet és a tokaji bort az ikonikus étteremben szolgáljuk fel.


A csomag ára

65.000 Ft / fő amely tartalmazza az ÁFA-t, a szervízdíjat, az ételeket, az italokat, a Gundel kötényt, valamint Merczi Gábor által dedikált szakácskönyvet.

További információkért kérjük, hívjon bennünket a +36 (1) 889-8116, valamint a +36 (1) 889-8115 telefonszámokon, illetve e-mailben: bankett@gundel.hu

Gundel Séf Asztal ajánlatunk egyéni kérésre is elérhető, legyen szó családi vagy céges eseményről. Magyar és angol nyelven egyaránt.

Bízunk benne, hogy vendégeink maradandó kellemes élménnyel távoznak majd a program végeztével.

Merczi Gábor Executive Chef

Merczi Gábor karrierjét Magyarországon kezdte, ahol megtanulta a szakma alapjait, majd munkásságát külföldön folytatta. Megismerte a tradicionális francia- és a nemzetközi konyha sajátosságait. Exkluzív hajóstársaságok elegáns éttermeiben, londoni és budapesti szállodák luxus éttermeiben vált vezető séffé mielőtt 2010-ben lehorgonyzott a Gundel Házban.

Olvasson tovább

„A Gundel számomra nem csupán egy munkahely, hanem a magyar gasztronómia múltja, jelene és jövője. Álmaim itt válnak valóra. Ehhez alázat és elhivatottság kell a hagyományos magyar konyha, valamint a Gundel iránt. Ragaszkodom az eredeti magyar alapanyagokhoz és a magyar konyha hagyományos íz világához.”
Felkutatott sok régi Gundel étlapot, hogy kik és mit főztek itt az elmúlt 100 évben, miért lett a Gundel „A GUNDEL”.
Merczi Gábor 2011-ben elnyerte a nemzetközi gasztronómiai szövetség, a Chaîne des Rôtisseurs díját a Maître Rôtisseur-t.