Gasztronómiai utazás 2020-ba!

Meghitten vacsorázna? Vagy inkább elegánsan bálozna? A Gundel kétféle lehetőséget kínál.

Azoknak, akik a meghittebb gasztronómiai élményt választják, tökéletes a Gundel Étterem, ahol 8 fogásos menüt kínálunk szolid háttérzenével.

Akik inkább könnyedebb, táncos szilvesztert keresnek, azoknak az emeleti báltermünk Szilveszteri Bálját ajánljuk, ahol a kulináris élményeket látványos showműsor és a partyzenekarunk teszi teljessé.

A szilveszteri programok ára mindkét esetben 72.500 Ft.
(Az ár tartalmazza az Áfát és a szervízdíjat.)

Gundel Szilveszteri Vacsora

Ha szeretne lenyűgöző art deco környezetben, főúri kiszolgálásban részesülni, harmonikus ízekkel megkomponált menüsor mellett beszélgetni párjával, barátaival akkor a Gundel Étterem Önöknek szól! Egy egész estét betöltő gasztronómiai élményre hívjuk vendégeinket. A nyolcfogásos gálavacsorát Litauszki Zsolt executive séf készíti Önöknek. A kulináris este során a Gundel zenekarának előadásában híres filmzenék, musicalek dallamai és a kihagyhatatlan, klasszikus cigányzene is felcsendül.

Tekintse meg éttermünk programját

Gundel Szilveszteri Bál

Ha inkább könnyedebb szilvesztert keres, ahol lenyűgöző környezetben, kulináris élmények mellett táncolhat át a 2020-as évekbe, akkor a Gundel Palota emeletén lévő, Erzsébet királyné bálterem programját ajánljuk.Litauszki Zsolt, executive séf hatfogásos gálavacsora kreációját látványos showműsor teszi teljessé. Holcz Gábor bűvész lenyűgöző, humoros produkciója mellett még több meglepetést tartogat az ünnepi este. Partyzenekarunk műsorában a klasszikus party dalok mellett modern, nemzetközi slágerek is szerepelnek.

Tekintse meg báltermünk programját

Asztalfoglalás

Ha foglalni szeretne, vagy kérdése van írjon nekünk a info@gundel.hu címre, vagy hívjon bennünket a +36 30 603 2480-as telefonszámon!

Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel