Ünnepi vacsoramenü

Két hetente frissülő, ünnepi menüsor borokkal 9.500 Ft-ért

A terített asztal és a kiváló ételek minden ünnepi esemény nélkülözhetetlen kellékei. Kényeztesse szeretteit életük fontos eseményein ünnepi vacsoramenünkkel. Gourmet fogások, kiváló borok, élő zene és a pompás környezet garantálják a Gundel ünnepi élményt! 

Ünnepeljen nálunk és ismerje meg a varázslatos esti Gundelt a két hetente frissülő 4 fogásos menüsorainkkal!

Az ünnepi vacsoramenü ára 2 pohár borral és 0,7 l vízzel: 9.500 Ft
Az árakhoz 12,5% felszolgálási díjat számítunk fel.

MÁRCIUS 27 – ÁPrilis 9.

Lágy borjúpástétom,
salátalevelekkel, egres eszenciával

Neszmélyi Olaszrizling 2015 – Hilltop Pincészet

Ráktészta, pisztráng-veloutéval

Fehérmorzsában sült jércemell
paradicsomlekvárral, olvadós bivalysajttal,
gabonafalatokkal

Villányi Rozé Cuvée 2016 – Vylyan Pincészet

Narancsos mille-feuille

ÁPRILIS 10 – 23.

Hideg paradicsom erőleves
kertifűszer-kaviárral

Creol lazac, zöldborsós rizottóval,
fehérkrémmártással

Lassan sült bárány lapocka
vajas-köményes kelkáposztával,
sült polentával és demi-glacéval

A vacsoramenü ára 2 pohár borral és 0,7 l vízzel
9.500 Ft

Az árakhoz 12,5% felszolgálási díjat számítunk fel.

Asztalfoglalás:

+36 1 889 8111, +36 30 603 2480

Asztalfoglaláshoz kattintson ide