Valentin napi vacsora a Városligetben

Gundel & szerelem

Romantikázna ráérősen? Zizzenő okostelefonok, vibráló képernyők, neonfény nélkül – nyugodtan, a másikra hangolódva? Miközben a magyar gasztronómia legizgalmasabb fogásai kerülnek a tányérjára, értő gondoskodással, kedves visszafogottsággal?
Akkor a Gundelben a helye. Valentin napkor pedig különösen.

A Gundel meghajlítja a kulináris tér-időt: visszatérhet a boldog békeévekbe, amikor a főváros talán legvidámabb kiszögellésében boldogan habzsolta és élvezte az életet az úri középosztály. És kilőhet a fényes jövőbe, hiszen Litauszki Zsolt Gundel-hagyományokon alapuló konyhája mindig a trendek élén jár, és újabbnál újabb meglepetésekkel kápráztatja el lelkes közönségét. A Gundel étterem Valentin-napkor ügyel rá, hogy a magas minőség, a hagyományőrzés és a kísérletező kedv párban járjon a romantika intimitásával és az érzékek kiélesítésével.

A Valentin-napi menü Litauszki Zsolt executive séf ételkreációit vonultatja fel.

Február 14-15, péntek, szombat elérhető (ebédre is).

Menü

Szent Jakab kagyló tatár marokkói citrommal
Narancsos sütőtök veluté
Csipkebogyó sorbet

Válaszható főétel:
Mangalica szűz sóban sült céklákkal, kelbimbóval, mangóval
vagy
Pisztráng turbolya rizottóval és sült turbolya gyökérrel

Vörös bársony torta

Ásványvíz, kávé, tea

Az ötfogásos vacsora során világszerte elismert hegedűművészünk, Alex Berky által vezetett Gundel Orchestra játékát élvezhetik, amikor is híres filmzenék, musicalek dallamai és a kihagyhatatlan, klasszikus cigányzene is felcsendül.

A kézműves bonbon a ház exkluzív ajándéka a menü mellé.

A Valentin-napi menü ára 15.900 Ft/fő

Az ár tartalmazza az áfát és a szervizdíjat is.

Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel