Esküvő a Gundel Étteremben – Az Életre Szóló Élmény

Kifinomult elegancia, romantikával és gondos odafigyeléssel megfűszerezve. Így jellemeznénk a Gundel esküvőket, melyekre évtizedek óta különleges figyelmet szentelünk. Hisszük, hogy minden esküvő a maga nemében páratlan. Számunkra kiemelten fontos, hogy a jegyespár igényeire szabva, a legapróbb részletekre figyelve bonyolítsuk le életük legfontosabb napját.

Nem csupán esküvői helyszínként, hanem catering szolgáltatóként és rendezvényszervezőként is jelen vagyunk. Támaszkodjanak bátran több évtizedes tapasztalatunkra: ha a városligeti Gundel Éttermet választják, Önöknek csupán arra kell figyelni, hogy az esküvőjük minden pillanatát átéljék. A többiről mi gondoskodunk.

#életünkélménye #örökkönörökké #ezagundel

Gundel – Romantikus és elegáns esküvő helyszín a Városliget ölelésében

A Gundel mesébe illő, kastélyos hangulatú esküvői helyszínei minden menyasszony gyermekkori álmát idézik meg. Városligeti elhelyezkedésének és történelmi miliőjének köszönhetően a Gundel Palota egyszerre alkalmas kis- és nagy létszámú elegáns esküvők lebonyolítására, egészen 160 fős násznép befogadásáig. Amennyiben szeretnék, hogy a Nagy Nap minden ízében stílusos legyen, a Gundel ideális választás lehet az Önök számára.

Erzsébet Királyné Báltermünkben kristály csillárok, ezüst étkészlet és megannyi apró részlet gondoskodik arról, hogy életük legfontosabb napját a klasszikus elegancia járja át, legyen szó téli vagy nyári esküvőről. Ha pedig a klasszikus térbe modern eleganciát szeretne csempészni, a kifinomult Zsolnay porcelán terítéket napjainkban divatos étkészlettel helyettesíthetjük, melynek beszerzésében kollégáink örömmel nyújtanak segítséget.

Szabadtéri szertartás helyszínről álmodnak?

Közvetlen kertkapcsolatával a Gundel terasza természetközeli szertartás helyszínt is biztosít, így több százéves fák árnyékos leple alatt mondhatják ki a boldogító igent, illetve bonyolíthatják le a kreatív esküvői fotózást. Ráadásul, ha hajnalig tartó, felejthetetlen ünneplésről ábrándoznak sem kell aggódniuk. A hangos zene nem lehet akadály, hála természetközeli elhelyezkedésünknek és a Városliget szomszédságának, így nyugodtan elmerülhetnek a gondtalan, örömteli ünneplésben.

Kérje személyre szabott esküvői ajánlatát!

Telefon: +36 1 889 8178
E-mail: bankett@gundel.hu

Tekintse meg a Gundel Esküvő prospektusát és a Gundel Palota kapacitás táblázatát.

Esküvői catering – A Nagy Nap íze Gundel módra

A Gundel gasztronómia

A világhírű Gundel Étterem missziója megnyitása óta változatlan: valami újat, megdöbbentőt alkotni, miközben a hagyományos magyar gasztronómiát meghatározó irányok főszerepet élveznek. Így valósul meg a tradíció találkozása az innovációval, egy kis kreatív csavarral megfűszerezve, elegáns környezetben prezentálva.

Litauszki Zsolt, executive chef

2018 óta a Gundel executive chefje, Litauszki Zsolt felel a Gundel-hagyomány ápolásáért, miközben kiemelt figyelmet fordít az aktuális gasztronómiai trendek ízléses beemelésére. Litauszki Zsolt a Gundel konyhájának vezetése mellett jelentős szerepet játszik az esküvők és rendezvények ízvilágának megalkotásában is.

Ismerje meg a szakember nem mindennapi pályafutását!

Azok számára, akik a Gundel Éttermet választják esküvői helyszínként, a felejthetetlen élmények mellé páratlan ízélmény is kívánunk biztosítani. A prémium minőségből nem engedünk, a Nagy Nap ízvilágát viszont a mennyasszony és a vőlegényízlésére bízzuk. Legyen szó hagyományokat idéző klasszikus esküvői menüről, vagy 21. századi ízkavalkádról, minden esetben a jegyespárral közösen hívjuk életre az esküvői étel- és ital felhozatalt.

Esküvői menü választék – Litauszki Zsolt executive chef ajánlásával

Hagyományos esküvői menüsort szeretnének, prémium alapanyagokból? Esetleg modern vacsoramenüvel kápráztatnák el a násznépet? Tekintsék meg esküvői menüválasztékunkat, melyet a különleges vendégváró falatoktól kezdve az éjféli menüig Litauszki Zsolt, executive chefünk állított össze a tökéletes ízélményérdekében. 3 fogásos felszolgált vacsoramenü ajánlatunk már 9 900 Forint/fő ártól elérhető.

Kérje részletes menü ajánlatainkat kollégáinktól!

Italcsomag szelekciónk

Az esküvői menüsort a megfelelően kiválasztott italsor teszi igazán páratlanná. Ismerje meg esküvői ital-és borválasztékunkat, melyet a Gundel head sommelier-je, Koór Kitti állított össze. Az Az esküvő hangulatát pedig izgalmas koktélbár kiegészítésünkkel fokozhatja tovább.

Ismerje meg italcsomag ajánlatainkat!

Az esküvői torta ezer árnyalata

A Nagy Nap egyik izgalommal várt eleme az esküvői torta. Hála cukrászaink édes kreativitásának, a tradicionális esküvői ízek és formák mellett helyet kapnak a legfrissebb cukrásztrendek izgalmas irányzatai is. Ha a Gundelre bízzák a torta megalkotását, megszokott ízvilág mellett lehetőségük nyílik glutén-, laktóz- és minden mentes esküvői torta rendelésére. Nálunk ízekben nincs kompromisszum.

Tekintse meg tortakínálatunkat!

 

Ajánlott esküvői szolgáltatók

A prémium rendezvény helyszín és a minőségi vendéglátás fontossága tagadhatatlan, ugyanakkor az esküvő színvonalát nagymértékben befolyásolja a szolgáltatói csapat. Több éves tapasztalunk alapján összegyűjtöttük azokat a tapasztalt esküvői szolgáltatókat, akik számos, a Gundelt választó jegyespár Nagy Napját tették élményszerűvé, és akikkel az esküvők iránti alázatuk és profizmusuk miatt magunk is szívesen dolgozunk együtt.

Ajánlott szolgáltatói palettánkon többek között kiemelt esküvőszervezőket, szertartásvezetőket, dekorosokat, esküvői fotóst és zenei szolgáltatókat megtalálhatnak.

Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel