Esküvőhelyszín

A GUNDEL esküvő - Életre Szóló Élmény!

Kifinomult elegancia, páratlan romantikával és magas minőségű gondos odafigyeléssel megfűszerezve.

Így jellemeznénk a Gundel esküvőket, melyekre több mint 130 éve különleges figyelmet szentelünk. Hisszük, hogy minden esküvő a maga nemében páratlan. Számunkra kiemelten fontos, hogy a jegyespár igényeire szabva, a legapróbb részletekre figyelve valósítsuk meg életük legfontosabb napját. A Gundel mesébe illő, kastélyos hangulatú termei minden menyasszony gyermekkori álmát váltják valóra.

Ha a szabad ég alatt szeretné kimondani a boldogító IGENT…

A Gundel terasza természetközeli szertartáshelyszínként is tökéletes, így több százéves fák árnyékos leple alatt fogadhatnak örök hűséget, illetve ejthetitek szerét a kreatív esküvői fotózásnak. Amennyiben szeretnék, hogy a Nagy Nap minden ízében stílusos legyen, a Gundel ideális választás lehet számotokra.

Kérjen ajánlatot!

A 130 éves múltra visszatekintő Gundel Palota leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. Tágas, világos belső terekkel, a legkiválóbb magyar konyhával és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket, rendezvény és catering csapatunk. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken. Árajánlatot szeretne kérni, kérjük, töltse ki az űrlapot.

Esküvői catering – A Nagy Nap íze Gundel módra

A Gundel gasztronómia

A felejthetetlen élmények mellé páratlan ízélményt is kínálunk! A Gundel rendezvénytermeiben kívánjátok életetek talán legemlékezetesebb pillanatait megélni, saját elképzelésetek szerint alakíthatjátok a Nagy Nap gasztronómiai kínálatát. A prémium minőségből nem engedünk, ám minden kívánságot teljesítünk! Hagyományokat idéző klasszikus esküvői menü, vagy 21. századi ízkavalkád tenné boldoggá a násznépet? Minden esetben a jegyespárral közösen hívjuk életre az esküvői étel- és ital kínálatot.

Esküvői menü választék

Hagyományos esküvői menüsort szeretnél, prémium alapanyagokból? Esetleg modern vacsoramenüvel kápráztatnák el a násznépet? Kérjék esküvői menüválasztékunkat, melyet a különleges vendégváró falatoktól kezdve az éjféli menüig. Wolf András Corporate chefünk, Moldován Viktor Executive chefünk és Kovács János Executive Sous chefünk közösen állítják össze a tökéletes ízélményt.

Rendezvényszervező kollégáink

Szeretnéd esküvődet egy igazán exkluzív, patinás helyen kiváló minőségben megrendezni? Keresd bizalommal rendezvényszervezőinket, akik gondoskodnak róla, hogy pont olyan legyen a nagy nap, amilyenről álmodsz!

Molnár Edit rendezvényszervező
Molnár Edit

Rendezvényszervező
edit.molnar@gundel.hu

Kotra-Borsy Bernadett rendezvényszervező
Kotra-Borsy Bernadett

Rendezvényszervező
bernadett.borsy@gundel.hu

Hurai Barna rendezvényszervező
Hurai Barna

Rendezvényszervező
barna.hurai@gundel.hu