Esküvőhelyszín

A GUNDEL esküvő - Életre Szóló Élmény!


Kifinomult elegancia, páratlan romantikával és magas minőségű gondos odafigyeléssel megfűszerezve.

Így jellemeznénk a Gundel esküvőket, melyekre több mint 130 éve különleges figyelmet szentelünk. Hisszük, hogy minden esküvő a maga nemében páratlan. Számunkra kiemelten fontos, hogy a jegyespár igényeire szabva, a legapróbb részletekre figyelve valósítsuk meg életük legfontosabb napját. A Gundel mesébe illő, kastélyos hangulatú termei minden menyasszony gyermekkori álmát váltják valóra.

Ha a szabad ég alatt szeretné kimondani a boldogító IGENT…

A Gundel terasza természetközeli szertartáshelyszínként is tökéletes, így több százéves fák árnyékos leple alatt fogadhatnak örök hűséget, illetve ejthetitek szerét a kreatív esküvői fotózásnak. Amennyiben szeretnék, hogy a Nagy Nap minden ízében stílusos legyen, a Gundel ideális választás lehet számotokra.

Kérjen ajánlatot!

A 130 éves múltra visszatekintő Palota és Gundel étterem leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. A Gundel tágas, világos belső tereket, a legkiválóbb magyar konyhát és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, az info@gundel.hu e-mail címen. Árajánlatot szeretne kérni, kérjük, töltse ki az űrlapot.

Kérjen ajánlatot!

Esküvői catering – A Nagy Nap íze Gundel módra

A Gundel gasztronómia

A felejthetetlen élmények mellé páratlan ízélményt is kínálunk! A Gundel rendezvénytermeiben kívánjátok életetek talán legemlékezetesebb pillanatait megélni, saját elképzelésetek szerint alakíthatjátok a Nagy Nap gasztronómiai kínálatát. A prémium minőségből nem engedünk, ám minden kívánságot teljesítünk! Hagyományokat idéző klasszikus esküvői menü, vagy 21. századi ízkavalkád tenné boldoggá a násznépet? Minden esetben a jegyespárral közösen hívjuk életre az esküvői étel- és ital kínálatot.

Esküvői menü választék

Hagyományos esküvői menüsort szeretnél, prémium alapanyagokból? Esetleg modern vacsoramenüvel kápráztatnák el a násznépet? Kérjék esküvői menüválasztékunkat, melyet a különleges vendégváró falatoktól kezdve az éjféli menüig. Wolf András Corporate chefünk, Moldován Viktor Executive chefünk és Kovács János Executive Sous chefünk közösen állítják össze a tökéletes ízélményt.

Rendezvényszervező kollégáink

Szeretnéd esküvődet egy igazán exkluzív, patinás helyen kiváló minőségben megrendezni? Keresd bizalommal rendezvényszervezőinket, akik gondoskodnak róla, hogy pont olyan legyen a nagy nap, amilyenről álmodsz!

Varhol Nikoletta

+36 30 998 5709


Senior rendezvényszervező
nikoletta.varhol@gundel.hu

Molnár Edit

+36 30 386 0757


Rendezvényszervező
edit.molnar@gundel.hu

Kotra-Borsy Bernadett

+36 30 649 9782


Rendezvényszervező
bernadett.borsy@gundel.hu

Hurai Barna

+36 30 287 3873


Rendezvényszervező
barna.hurai@gundel.hu