Gundel rendezvények

Elegáns bálterem Budapesten

Erzsébet Királyné Báltermünk 243 négyzetméteres területével sokoldalúan berendezhető, akár 220 fős rendezvények befogadására is alkalmas. Rokokó stílusának köszönhetően kis létszámú és grandiózus sajtóesemények, kiállítások, díjátadók, céges évzárók elegáns helyszíne lehet. Az Andrássy teremmel összenyitható bálterem a Gundel Palota emeletén található, és közvetlen kapcsolattal rendelkezik a napfényes Emeleti Terasszal. Ha szekcióteremre is szüksége van, a legjobb helyen jár. A tágas Erzsébet Királyné Bálteremmel egy szinten hét elegáns különterem található, melyek egyaránt alkalmasak állófogadások, szekcióülések, tárgyalások és privát megbeszélések lebonyolítására. A századforduló stílusát idéző különtermek többféle módon berendezhetők és elegáns hangulatot kölcsönöznek az ott tartott kis létszámú eseményeknek.

Stílusos szekciótermek és tárgyalók

Ha szekcióteremre is szüksége van, a legjobb helyen jár. A tágas Erzsébet Királyné Bálteremmel egy szinten hét elegáns különterem található, melyek egyaránt alkalmasak állófogadások, szekcióülések, tárgyalások és privát megbeszélések lebonyolítására. A századforduló stílusát idéző különtermek többféle módon berendezhetők és elegáns hangulatot kölcsönöznek az ott tartott kis létszámú eseményeknek. Ha szabadtéri helyszínen szeretné megtartani eseményét, akkor a Gundel hatalmas, árnyas kertjében kora tavasztól késő őszig élvezheti a Gundel catering szolgáltatásait!

Audiovizuális technika a Gundelben

Emelje rendezvénye színvonalát kiegészítő prémium szolgáltatásaink igénybevételével. Ha a legmodernebb rendezvénytechnikai szolgáltatást szeretné biztosítani eseményén, nálunk a legjobb kezekben lesz: partnerünk Budapest egyik legelismertebb audiovizuális technikai szolgáltatója. Profi hangtechnikával, fénytechnikával, egyedi színpadtervezéssel tesszük még élvezetesebbé rendezvényét!

Különleges dekoráció a Gundelben

A Gundelben találta meg az ideális rendezvényhelyszínt, de stílusos dekorációval szeretné még tökéletesebbé tenni? Kapkodás helyett engedje, hogy az Ön elképzelései alapján tegyük még vonzóbbá eseménye megjelenését! Megálmodott rendezvényéhez különleges virágdíszeket, illetve dekorációt biztosítunk. Elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal! Személyre szabott rendezvényszervezési ajánlattal várjuk Önt!

Kérjen ajánlatot!

A 130 éves múltra visszatekintő Gundel Palota leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. Tágas, világos belső terekkel, a legkiválóbb magyar konyhával és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket, rendezvény és catering csapatunk. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken. Árajánlatot szeretne kérni, kérjük, töltse ki az űrlapot.

Munkatársaink

Szeretné rendezvényét, konferenciáját egy igazán exkluzív, patinás helyen kiváló minőségben megrendezni?
Keresse bizalommal kollégáinkat, akik az Ön egyedi igényeinek megfelelően járulnak hozzá sikeréhez!

Tóth Márta Rendezvény szakmai igazgató

Tóth Márta

Rendezvény szakmai igazgató
marta.toth@gundel.hu

Benkő Márton rendezvényigazgató

Benkő Márton

Rendezvényigazgató
marton.benko@gundel.hu

Molnár Edit rendezvényszervező

Molnár Edit

Rendezvényszervező
edit.molnar@gundel.hu

Kotra-Borsy Bernadett rendezvényszervező

Kotra-Borsy Bernadett

Rendezvényszervező
bernadett.borsy@gundel.hu

Hurai Barna rendezvényszervező

Hurai Barna

Rendezvényszervező
barna.hurai@gundel.hu