Elegáns bálterem Budapesten

 

Erzsébet Királyné Báltermünk 243 négyzetméteres területével sokoldalúan berendezhető, akár 220 fős rendezvények befogadására is alkalmas. Rokokó stílusának köszönhetően kis létszámú és grandiózus sajtóesemények, kiállítások, díjátadók, céges évzárók elegáns helyszíne lehet. Az Andrássy teremmel összenyitható bálterem a Gundel Palota emeletén található, és közvetlen kapcsolattal rendelkezik a napfényes Emeleti Terasszal. Ha szekcióteremre is szüksége van, a legjobb helyen jár. A tágas Erzsébet Királyné Bálteremmel egy szinten hét elegáns különterem található, melyek egyaránt alkalmasak állófogadások, szekcióülések, tárgyalások és privát megbeszélések lebonyolítására. A századforduló stílusát idéző különtermek többféle módon berendezhetők és elegáns hangulatot kölcsönöznek az ott tartott kis létszámú eseményeknek.

Stílusos szekciótermek és tárgyalók


Ha szekcióteremre is szüksége van, a legjobb helyen jár. A tágas Erzsébet Királyné Bálteremmel egy szinten hét elegáns különterem található, melyek egyaránt alkalmasak állófogadások, szekcióülések, tárgyalások és privát megbeszélések lebonyolítására. A századforduló stílusát idéző különtermek többféle módon berendezhetők és elegáns hangulatot kölcsönöznek az ott tartott kis létszámú eseményeknek. Ha szabadtéri helyszínen szeretné megtartani eseményét, akkor a Gundel hatalmas, árnyas kertjében kora tavasztól késő őszig élvezheti a Gundel catering szolgáltatásait!

Audiovizuális technika a Gundelben


Emelje rendezvénye színvonalát kiegészítő prémium szolgáltatásaink igénybevételével. Ha a legmodernebb rendezvénytechnikai szolgáltatást szeretné biztosítani eseményén, nálunk a legjobb kezekben lesz: partnerünk Budapest egyik legelismertebb audiovizuális technikai szolgáltatója. Profi hangtechnikával, fénytechnikával, egyedi színpadtervezéssel tesszük még élvezetesebbé rendezvényét!

Különleges dekoráció a Gundelben


A Gundelben találta meg az ideális rendezvényhelyszínt, de stílusos dekorációval szeretné még tökéletesebbé tenni? Kapkodás helyett engedje, hogy az Ön elképzelései alapján tegyük még vonzóbbá eseménye megjelenését! Megálmodott rendezvényéhez különleges virágdíszeket, illetve dekorációt biztosítunk. Elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal! Személyre szabott rendezvényszervezési ajánlattal várjuk Önt!

Munkatársaink

Szeretné rendezvényét, konferenciáját egy igazán exkluzív, patinás helyen kiváló minőségben megrendezni?
Keresse bizalommal kollégáinkat, akik az Ön egyedi igényeinek megfelelően járulnak hozzá sikeréhez!

Kérjen ajánlatot!

A 130 éves múltra visszatekintő Palota és Gundel étterem leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. A Gundel tágas, világos belső tereket, a legkiválóbb magyar konyhát és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, az info@gundel.hu e-mail címen. Árajánlatot szeretne kérni, kérjük, töltse ki az űrlapot.