Gundel Rendezvények

A hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsoljuk

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének 125 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket, s vendégeink örök élményekkel távozzanak a Gundelből.

Meghitt családi eseményeken, vagy a több száz-, akár ezerfős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek – séfek, felszolgálók, sommelier-k – állnak, hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

A Gundel különtermei a diszkrét megbeszélésektől a grandiózus gálaeseményekig a rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják. Annak emlékére, hogy az épület emeleti szintje hajdan a Gundel család otthona volt, a különtermek az alapítók egykori lakásának hangulatát idézik. Az épületben ma az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül hét kisebb különterem is található, amelyek a századforduló hangulatát idézik. Vendégeink kora tavasztól késő őszig a hatalmas, árnyas kertünkben is élvezhetik konyhánk specialitásait.

A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja a Gundel Palota bankett termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen.

A Gundel csapat

A Gundel étteremben, rendezvényein és egyéb egységeiben közel 140 szakember dolgozik Gundel Károly elvei szerint azért, hogy vendégeink jól érezzék magukat, és maradandó élményekkel gazdagodjanak. Az ő munkájuk eredménye az, hogy törzsvendégeink száma egyre gyarapodik, és a Gundel Ház neve immár 125 éve jól ismert az egész világon.

Séfünk, Litauszki Zsolt a legnagyobb gondossággal állítja össze a menüt, melyet csapata tökéletes hozzáértéssel készít el. Házunk megújuló italkoncepciójáért Koór Kitti felel.

Sok évtizedes rendezvényszervezői tapasztalatunk garancia a nyugodt lebonyolításra. Mindenben segítünk, hogy rendezvényes sikeres legyen.

Munkatársaink várják érdeklődését az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 889 8115
E-mail: bankett@gundel.hu
Cím: 1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Tekintse meg a Gundel Palota garantált bankett ajánlatai magyar és angol nyelven.

Rendezvénytermeink

Menüajánlataink

Gundel catering 21. század

Esküvők

Ajánlott külső helyszínek

GÖBÖLÖS Magdolna

Sales és marketing Igazgató
magdolna.gobolos@gundel.hu
+36 30 241 0336

 

RIDEG Andrea

Vezető bankett értékesítési menedzser
andrea.rideg@gundel.hu
+36 1 889 8154

 

SZABÓ Mónika

Vezető bankett értékesítési menedzser
monika.szabo@gundel.hu
+36 70 443 9635

 

CSAPÓ Irma

Bankett értékesítési menedzser
irma.csapo@gundel.hu
+36 1 889 8116

 

CSANÁK Anita

Bankett executive
anita.csanak@gundel.hu
+36 1 889 8115