A hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsoljuk

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének 125 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket, s vendégeink örök élményekkel távozzanak a Gundelből.

Meghitt családi eseményeken, vagy a több száz-, akár ezerfős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek – séfek, felszolgálók, sommelier-k – állnak, hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

A Gundel különtermei a diszkrét megbeszélésektől a grandiózus gálaeseményekig a rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják. Annak emlékére, hogy az épület emeleti szintje hajdan a Gundel család otthona volt, a különtermek az alapítók egykori lakásának hangulatát idézik. Az épületben ma az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül hét kisebb különterem is található, amelyek a századforduló hangulatát idézik. Vendégeink kora tavasztól késő őszig a hatalmas, árnyas kertünkben is élvezhetik konyhánk specialitásait.

A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja a Gundel Palota bankett termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen a Gundel Catering szolgáltatásával.

A Gundel csapat

A Gundel étteremben, rendezvényein és egyéb egységeiben közel 140 szakember dolgozik Gundel Károly elvei szerint azért, hogy vendégeink jól érezzék magukat, és maradandó élményekkel gazdagodjanak. Az ő munkájuk eredménye az, hogy törzsvendégeink száma egyre gyarapodik, és a Gundel Ház neve immár 125 éve jól ismert az egész világon.

Execuitve séfünk, Litauszki Zsolt a legnagyobb gondossággal állítja össze a menüt, melyet csapata tökéletes hozzáértéssel készít el. Házunk megújuló italkoncepciójáért Koór Kitti head sommelier felel.

Sok évtizedes rendezvényszervezői tapasztalatunk garancia a nyugodt lebonyolításra. Mindenben segítünk, hogy rendezvénye sikeres legyen.

Tekintse meg a Gundel Palota bemutatkozó prospektusát.

Munkatársaink várják érdeklődését:

  • MM slash DD slash YYYY
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolatfelvétel

Csanák Anita Bankett executive

Rideg Andrea Vezető bankett értékesítési menedzser

Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel