Szilveszterezzen a Gundelben

Töltse az év utolsó estjét a Gundel Étteremben, ahol a felejthetetlen vacsora mellett különleges fellépőkkel búcsúztatjuk az óévet. A hétfogásos gálavacsora csábító fogásait  Merczi Gábor, Maître Rôtisseur komponálta, amelyekhez Fabók Mihály örökös sommelier bajnok válogatta hazánk legjobb borait.
Világszerte elismert hegedűművészünk, Horváth Gyula vezetésével a Gundel étterem szalonzenekara játszik a vacsora ideje alatt. Szilveszteri műsorunkat közismert művészek nagyszerű előadásaiból állítottuk össze.

IDŐPONT

2017. december 31. 19:00

Szilveszteri menü

Aperitif

„Kir Royal”

Gundel Pinot Noir Rose Brut 2008 pezsgőből

Fekete ribizlis étcsokoládé bon-bon

 Köszöntő falat

Mangó és serrano paprika salsa

Gundel lazackaviárral

 Hideg előétel

Szarvasgombás hízott libamáj guava pürével

Tokaji Szamorodni Édes 2014– Disznókő, Sárga Borház

Leves

Bársonyos spárgakrémleves kacsahúsos pitével

 Meleg előétel

Gundel kőrák sütemény langyos vízitormával

Csopaki Olaszrizling „Sáfránykert” 2016 – Figula Mihály

 Intermezzo

Pomelo granita citromfűvel

 Főétel

Borjú vesepecsenye lassú tűzön sütve

Spenótos idaho burgonya süteménnyel, édes fokhagymamártással

Villányi Franc 2013 – Vylyan Pincészet

Édes befejezés

L’Opéra 1955 kávé desszert

Tokaji 6 puttonyos Aszú 2013 – Grand Tokaj Pincészet / Gundel válogatás

Fellépőink

A Gundel Szalonzenekar • A Budai Tangó páros
Hajnóczi Soma • Gájer Bálint •
A Cool Miners

A fellépők

A Gundel Szalonzenekar népi és örökzöld melódiákkal fűszerezi meg vendégeink vacsoráját ezen az estén is. A báltermi szinten művészeink egészen hajnalig szórakoztatják kedves vendégeinket. A zenekar vezetője, Horváth Gyula – Gypsy Paganini – virtuóz játékát megismerhette a Sydney Operaház és a milanói Scala közönsége is. Budapest Príma díjasa, a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkereszt kitüntetettje.

A Budai Tangó páros táncbemutatója elhozza a Dél-amerikai tánckultúrát és életérzést. Vendégeink a műsor alatt számos tánclépést sajátíthatnak el, amellyel meglephetik partnerüket az este folyamán.

Hajnóczi Soma több mint 40 országban szórakoztatta műsoraival 4 kontinens lelkes nézőit. Elnyerte a Bűvészet Világbajnoka címet színpadi bűvészetben, és emellett elhódította a Bűvész Olimpia Grand Prix díját is. Célja, hogy emlékezetessé és felejthetetlenné tegye a szilveszter estét a Gundel vendégei számára.

Gájer Bálint zenés-táncos műsorában felcsendülnek a klasszikus kedvencek. Bálint fiatalon robbant be a magyar zenei életbe. Dobogós helyet szerzett a Voice TV show-ban, és azóta számos koncerten és televíziós produkcióban szerepel.  Michael Bubblé Tribute műsora és saját szerzeményei egyre keresettebbek a legjobb partikon.

A Cool Miners Magyarország egyik professzionális partyzenekara. Fergeteges műsorukban a modern- és klasszikus slágerek legjobbjai szerepelnek az 50’-es évektől napjainkig, élő zenei mixekben egyesítve. Szilveszter este az éttermi szinten a legnépszerűbb tánczenéket és örökzöld dallamokat játsszák vendégeinknek, átrepítve őket az óévből az újévbe.

A szilveszteri program ára

65 000 Ft / fő  amely tartalmazza az ÁFA-t, a vacsorát, az italokat, a programot és a 12,5% szervizdíjat

Asztaltársaság kedvezmény

Hozza el családját, baráti társaságát és minden tizedik fő vacsoráját (a hozzá tartozó italsorral és programmal együtt) mi álljuk.

Fizetési módok és lemondási feltételek

Az alábbi fizetési módok közül választhatnak:

  • Átutalással történő fizetés esetén bankszámlaszámunk a következő:

MKB Bank Rt.          10300002-20252539-00003285, Gundel Kft.

  • Hitelkártyával történő fizetés esetén kérjük írásbeli engedélyét, hogy a megadott számú és lejárati idejű hitelkártyát az adott összeggel megterheljük. (Nyomtatványunkat mellékeljük.)
  • Készpénzzel történő fizetés esetén keressen bennünket személyesen a Gundel étteremben.

Lemondási feltételek:

  • 2017. november 1-ig történő lemondás esetén 100% visszatérítés
  • 2017. december 1-ig történő lemondás esetén 50% a visszatérítés
  • 2017. december 8. után az összeget nem áll módunkban visszatéríteni

További információkért kérjük, hívjon bennünket a +36 (1) 889-8111, valamint a +36 (1) 889-8115 telefonszámokon, illetve e-mailben: bankett@gundel.hu.