Gundel minőség – ahol Ön szeretné

Külsős helyszín – Gundel Catering Szolgáltatás

Szeretné rendezvényén biztosítani a Gundel catering által képviselt minőséget, de Budapest más rendezvényhelyszínén szervezné meg eseményét? Ez esetben sem kell kompromisszumot kötnie! Rendezvény catering szolgáltatásunkat házhoz visszük Önnek Budapesten és annak vonzás körzetében, ami nem csupán a Gundel személyre szabott rendezvény menüit, hanem bankett csapatunk exkluzív jelenlétét is jelenti. Tapasztalt rendezvényszervezőink a Gundel falain kívül számos nagyvolumenű rendezvény és gálaesemény leszervezése során helyt álltak már: a gyors és lendületes kiszolgálás, valamint a hagyományosan figyelmes vendéglátás számunkra alapvető értékek. Catering service szolgáltatásunk a profi személyzet mellett tartalmazza a szükséges eszközöket, valamint a kiszállást is.

Ha már elköteleződött a Gundel catering mellett, de még keresi az ideális külsős helyszínt budapesti eseményéhez, tekintse meg a rendezvényszervezőink által összeállított ajánlott helyszíneink listáját, melyen többek között olyan partnerek szerepelnek, mint a:

 • Szépművészeti Múzeum
 • Gödöllői Királyi Kastély
 • Vasúttörténeti Park
 • Festetics Palota – Andrássy Gyula Egyetem, Budapest
 • Kiscelli Múzeum
 • Magyar Nemzeti Galéria

Különleges rendezvényhelyszín javaslataink:

 • Várkert Bazár
 • Mezőgazdasági Múzeum (Vajdahunyad Vára)
 • Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
 • Gellért Fürdő
 • Vigadó
 • Nemzeti Múzeum
 • Széchenyi Fürdő és Pálmaház

 

Mit jelent a Gundel Catering Szolgáltatás?

A vendéglátás iránti több évtizedes szenvedélyünkből született meg rendezvény koncepciónk, a Gundel catering, mely nem más, mint a rendezvény sajátosságaihoz igazított étel és italkínálat, valamint a rendezvényszervezés és lebonyolítás prémium színvonalú összefonódása. Bármilyen külsős rendezvényhelyszínt is választ, séfjeink minden esetben a rendezvény stílusához és méretéhez álmodják meg az esemény ízeit, bankett csapatunk és tapasztalt felszolgáló brigádunk gondoskodik a gördülékeny lebonyolításról és vendégei elégedettségéről. Litauszki Zsolt Executive Chefünk és csapata eseménye létszámához igazítva álmodja meg a legmegfelelőbb menüsort. Legyen szó felszolgált ételsorról, svédasztalos ebédről, büfévacsoráról vagy állófogadásról, minden esetben Ön és vendégei igényeit helyezik előtérbe.

Épületünk falain kívül is meg tudjuk teremteni a Gundelhez méltó hangulatot. A több száz- vagy akár ezerfős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek – séfek, felszolgálók, sommelier-k – állnak, hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja az Ön által választott helyszínen.

 

Catering csapatunk sok évtizedes tapasztalattal garantálja a nyugodt lebonyolítást Budapest és környéke legszebb helyszínein.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat rendezvényszervezésre!

Telefon: +36 1 889 8115
E-mail: bankett@gundel.hu

Tekintse meg a Gundel Palota garantált bankett ajánlatait magyar és angol nyelven.


Kapcsolatfelvétel

Csanák Anita Bankett executive

Rideg Andrea Vezető bankett értékesítési menedzser


Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel