Catering szolgáltatás

Gundel minőség, ahol Ön szeretné

Örök élmény, magas minőség, páratlan elegancia

A csúcsminőségű vendéglátás rendezvényeink egyik kulcsfaktora.
A Gundel több mint 130 éve hazánk leghíresebb étterme, a magyar gasztronómia bölcsője. Bő 100 éve az egyik legnívósabb rendezvényhelyszíne és hazai catering cége is egyben. Diszkrét megbeszélésektől a grandiózus gálaeseményekig a rendezvény lehetőségek számtalan variációját nyújtjuk, legyen az privát vagy céges rendezvény, esküvő vagy magas szintű protokoll találkozó. Királyokat, hercegeket és kormányfőket valamint világhírességeket volt szerencsénk éttermünkben vendégül látni. Legemlékezetesebb találkozó 1989-ben az George H. W. Bush amerikai elnök és 1993-ban II. Erzsébet brit királynő fogadása, valamint 1996-ban II. János Pál pápát Pannonhalmán és 2021-ben pedig a Szépművészeti múzeumban Ferenc pápát kínáltuk a Gundel híres ételeivel. 

Várkert Bazár

Mezőgazdasági Múzeum (Vajdahunyad vára)

Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Vigadó

Magyar Nemzeti Múzeum

Széchenyi Gyógyfürdő és Pálmaház

Millenáris Park - B épület

Bálna rendezvényhelyszín

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Szépművészeti Múzeum

Gödöllői Királyi Kastély

Magyar Vasúttörténeti Park

Festetics Palota – Andrássy Terem, Budapest

Kiscelli Múzeum

Magyar Nemzeti Galéria

A Gundel gazdag múltja páratlan, legendásan megújuló, magával ragadó és emlékezetes, mely kivételes minőséget, személyre szabott szolgáltatásokat és egyedi megoldásokat kínál

Gundel névhez méltó igényességgel, minőséggel és garanciával kínálunk üzleti és családi rendezvények számára egyedi hangulatú külső helyszíneket és a magyar ízeket meghatározó kulináris élményeket. Egyedülállóan Zsolnay porcelánnal és ezüst evőeszközökkel terítünk az egész ország legkülönlegesebb helyszínein. A stabil konyhai háttérnek köszönhetően, bármilyen helyszínen és környezetben tudjuk garantálni az ételeink nívóját. Saját pékségünk és a cukrászatunk, valamint felkészült és tapasztalt bankett csapatunk a megrendelő számára biztosítja azt a minőséget, amely a Gundel-t ma is egy értékteremtő és értékálló márkává teszi.

A Gundel kulináris élménye, alapvetően meghatározza az események hangulatát.
Kovács János bankett séfünk több évtizedes tapasztalata és Moldován Viktor, az étterem executive séfjének  precizitása egy új mérföldkő a Gundel catering 21. századivá formálásában. A gyors és lendületes kiszolgálás, valamint a hagyományosan figyelmes vendéglátás számunkra alapvető érték. A prémium minőség nálunk garancia, az esemény ízvilágát viszont az Önök igényei szerint, személyre szabottan alkotjuk meg. Catering szolgáltatásaink tárháza szinte kiapadhatatlan: legyen szó kreatív kávészünetről, felszolgált menüsorról, svédasztalos választékról vagy állófogadásról, rendezvényszervező csapatunk örömmel áll rendelkezésére. A vendéglátás az emberekről szól, vendégekről, és azokról, akik ezt az élményt nyújtják számukra, – az értékesítéstől a konyhán át a szervizig – olyan felkészült és tapasztalt szakemberekből áll, akik a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Ebben a szellemiségben dolgozunk nap mint nap, nemcsak ügyfeleink, hanem a saját belső elvárásainknak is megfelelve, hogy vendégeink a lehető legteljesebb élménnyel távozzanak és időről-időre visszatérjenek hozzánk.

Kérjen ajánlatot!

A 130 éves múltra visszatekintő Gundel Palota leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. Tágas, világos belső terekkel, a legkiválóbb magyar konyhával és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket, rendezvény és catering csapatunk. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken. Árajánlatot szeretne kérni, kérjük, töltse ki az űrlapot.

Szeretné rendezvényét, konferenciáját egy igazán exkluzív, patinás helyen kiváló minőségben megrendezni?
Keresse bizalommal vezetőinket, akik az Ön igényeinek megfelelően járulnak hozzá sikeréhez

Tóth Márta Rendezvény szakmai igazgató
Tóth Márta

Rendezvény szakmai igazgató
marta.toth@gundel.hu

Benkő Márton rendezvényigazgató
Benkő Márton

Rendezvényigazgató
marton.benko@gundel.hu

Sárközi Ferenc bankett szakmai igazgató
Sárközi Ferenc

Szakmai Igazgató
banquet@cafeandevent.eu

Dömők Péter bankett igazgató
Dömők Péter

Bankett Igazgató
peter.domok@gundel.hu