Gundel Palota

Rendezvénytermei

Erzsébet Királyné Bálterem

A rokokó hangulatú, arany stukkókkal díszített Erzsébet Királyné Bálterem a Gundel Palota egyik ékköve! Kiválóan alkalmas elegáns kiállítások, konferenciák, sajtóesemények, valamint gálavacsorák, bankettek, nagyszabású ebédek, vacsorák, esküvők rendezésére. A terem korszerű technikai berendezésekkel egyszerűen felszerelhető, így alkalmas egyedi szimpóziumok, értekezletek, üzleti reggelik, és természetesen elegáns díjátadó események megrendezéséhez. A Bálterem igény szerint összenyitható a szomszédos Andrássy teremmel. Előtere alkalmas a vendégek fogadására, regisztrációra, szükség esetén ruhatár is kialakítható. A Bálterem és előtere közvetlen kapcsolattal rendelkezik az emeleti teraszhoz. Az épület legnagyobb terméhez a gyönyörű vörös márvány lépcső vezet a bankettek számára biztosított külön bejárat felől.

Gundel Erzsébet Királyné Bálterem
Gundel Andrássy Szoba terített asztallal

Andrássy terem

Az Andrássy terem visszafogottabb mérete miatt kisebb rendezvények – meetingek, tréningek, szekcióülések, vagy éppen díszétkezések helyszínéhez lehet kitűnő választás. Az Erzsébet teremmel egybenyitva kiállítási térként, vagy a kávészünet helyszíneként is tökéletesen megállja helyét. Az Andrássy terem a fehér márványlépcsőházon át közelíthető meg a bankettek számára biztosított külön bejárat felől, de liften is elérhető a földszintről.

 

Gundel Andrássy Szoba terített asztallal

Solti Szoba

A Solti szoba a Gundel Család házi muzsikálásainak volt a színhelye. Most hangulatos ebédek és vacsorák, kisebb rendezvények, tréningek kiváló színtere. Ebben a szobában minden dekoráció a zenére utal – igazán hangulatos és egyedi helyszíne egy-egy továbbképzésnek, board meetingnek, vagy csapatépítő brain-stormingnak.

 

 

 

Gundel Solti szoba terített asztallal
Gundel Zsolnay Szoba terített asztal

Zsolnay Szoba

Elegáns stílusával tárgyalások, üzleti ebédek és vacsorák számára kiváló választás. A szoba gyönyörű, metszett ablakai és kristály csillárja Gundel Károlyné ízlését dicséri. A csodálatos faberakású falakat kanadai diófából készítették. A falat a négy évszakot szimbolizáló bőrképek díszítik. A terem dekorációja a Zsolnay Manufaktúra kerámia tárgyaival gazdagodott. A különleges Zsolnay porcelánterítékek a Gundel egész vendéglátásában megtalálhatók.

 

Gundel Zsolnay Szoba terített asztal

Herendi Szoba

A rokokó stílusban berendezett gyönyörű, világos kis szoba közvetlen kapcsolattal rendelkezik emeleti teraszunkhoz. A Herendi Porcelánmanufaktúra dekoratív mintáival és porcelánjaival díszített terem igazi ékköve a háznak. Kisebb családi, esküvői ebédek és üzleti étkezések kitűnő helyszíne.

 

 

 

Gundel Herendi Szoba terített asztallal
Gundel Családi Szoba terített asztallal

Családi Szoba

A Családi szoba az étterem legkisebb különterme. A Család által kedvelt sarokszobából a Városligeti tóra és Vajdahunyad Várára csodálatos kilátás nyílik. Belső kialakítása meghitt hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, kedvelt helyszíne üzleti megbeszéléseknek, ünnepélyes szerződés-aláírási eseményeknek.

 

 

Gundel Családi Szoba terített asztallal

Könyvtár Szoba

Gundel Károly ebben a szobában írta híres műveit, többek között „A vendéglátás művészete” címűt. A Könyvtár polcait megtöltő könyvek Gundel Károly hajdani dolgozószobájának hangulatát idézik. Kiváló helyszín üzleti megbeszélésekhez, meetingekhez, ebédekhez vagy vacsorákhoz.

 

 

 

Gundel Könyvtár szoba terített asztallal
Gundel télikert, terített asztal, zöld-fehér színvilággal

Télikert és Szalon

A szinte üvegfalat alkotó hatalmas ablakokon át a tágas Télikertből az étterem kertjére látunk, ahol virágok, lombos fák, télen a hófödte park gyönyörködteti a vendégeket. A Télikerthez kapcsolódó terasz jó időben kellemes szabadtéri kapcsolatot tesz lehetővé. Érkezéskor a vendégek a Szalonba lépnek, amely a regisztrációra, egy kis beszélgetésre vagy kávé elfogyasztására alkalmas. A világos, de kívánságra sötétíthető tágas terem kellemes és egyedi helyszín egy sajtóreggeli, prezentáció, vagy megbeszélés megtartására.

 

Gundel télikert, terített asztal, zöld-fehér színvilággal

Gundel Kert

A Gundel évszázados fák lombjaitól hűs, impozáns kertje valóságos oázist alkot a városban. Szellős, árnyas, kellemes környezet a legforróbb nyári napokon is. 2014 tavaszán megújult külsővel, új sétányokkal, virágágyásokkal, összefüggő terekkel még látványosabb és kényelmesebb helyszínéül szolgál elegáns fogadások, koktél-partik, műsoros vacsorák megrendezéséhez. A részben fedett térben esküvői ebédet, vacsorát szolgálhatunk fel, valamint a hajnalig tartó mulatságoknak is ideális helyszíne, 400-500 vendég számára. A kert koktélfogadások esetén 700-1000 fő befogadására is alkalmas.

 

Gundel kert 6 személyes terített asztal

Kérjen ajánlatot!

A 130 éves múltra visszatekintő Gundel Palota leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. Tágas, világos belső terekkel, a legkiválóbb magyar konyhával és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket, rendezvény és catering csapatunk. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken. Árajánlatot szeretne kérni, kérjük, töltse ki az űrlapot.

Rendezvényszervező kollégáink

Szeretné rendezvényét, konferenciáját egy igazán exkluzív, patinás helyen kiváló minőségben megrendezni? Keresse bizalommal rendezvényszervezőinket, akik az Ön igényeinek megfelelő ajánlattal járulnak hozzá sikeréhez!

Molnár Edit rendezvényszervező

Molnár Edit

Rendezvényszervező
edit.molnar@gundel.hu

Kotra-Borsy Bernadett rendezvényszervező

Kotra-Borsy Bernadett

Rendezvényszervező
bernadett.borsy@gundel.hu

Hurai Barna rendezvényszervező

Hurai Barna

Rendezvényszervező
barna.hurai@gundel.hu