Gundel Palota

RendezvénytermeiErzsébet Királyné Bálterem


A rokokó hangulatú, arany stukkókkal díszített Erzsébet Királyné Bálterem a Gundel Palota egyik ékköve! Kiválóan alkalmas elegáns kiállítások, konferenciák, sajtóesemények, valamint gálavacsorák, bankettek, nagyszabású ebédek, vacsorák, esküvők rendezésére. A terem korszerű technikai berendezésekkel egyszerűen felszerelhető, így alkalmas egyedi szimpóziumok, értekezletek, üzleti reggelik, és természetesen elegáns díjátadó események megrendezéséhez. A Bálterem igény szerint összenyitható a szomszédos Andrássy teremmel. Előtere alkalmas a vendégek fogadására, regisztrációra, szükség esetén ruhatár is kialakítható. A Bálterem és előtere közvetlen kapcsolattal rendelkezik az emeleti teraszhoz. Az épület legnagyobb terméhez a gyönyörű vörös márvány lépcső vezet a bankettek számára biztosított külön bejárat felől.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla Video
Andrássy terem


Az Andrássy terem visszafogottabb mérete miatt kisebb rendezvények – meetingek, tréningek, szekcióülések, vagy éppen díszétkezések helyszínéhez lehet kitűnő választás. Az Erzsébet teremmel egybenyitva kiállítási térként, vagy a kávészünet helyszíneként is tökéletesen megállja helyét. Az Andrássy terem a fehér márványlépcsőházon át közelíthető meg a bankettek számára biztosított külön bejárat felől, de liften is elérhető a földszintről.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla


Solti Szoba


A Solti szoba a Gundel Család házi muzsikálásainak volt a színhelye. Most hangulatos ebédek és vacsorák, kisebb rendezvények, tréningek kiváló színtere. Ebben a szobában minden dekoráció a zenére utal – igazán hangulatos és egyedi helyszíne egy-egy továbbképzésnek, board meetingnek, vagy csapatépítő brain-stormingnak.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla
Zsolnay Szoba


Elegáns stílusával tárgyalások, üzleti ebédek és vacsorák számára kiváló választás. A szoba gyönyörű, metszett ablakai és kristály csillárja Gundel Károlyné ízlését dicséri. A csodálatos faberakású falakat kanadai diófából készítették. A falat a négy évszakot szimbolizáló bőrképek díszítik. A terem dekorációja a Zsolnay Manufaktúra kerámia tárgyaival gazdagodott. A különleges Zsolnay porcelánterítékek a Gundel egész vendéglátásában megtalálhatók.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla Video


Herendi Szoba


A rokokó stílusban berendezett gyönyörű, világos kis szoba közvetlen kapcsolattal rendelkezik emeleti teraszunkhoz. A Herendi Porcelánmanufaktúra dekoratív mintáival és porcelánjaival díszített terem igazi ékköve a háznak. Kisebb családi, esküvői ebédek és üzleti étkezések kitűnő helyszíne.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla Video
Családi Szoba


A Családi szoba az étterem legkisebb különterme. A Család által kedvelt sarokszobából a Városligeti tóra és Vajdahunyad Várára csodálatos kilátás nyílik. Belső kialakítása meghitt hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, kedvelt helyszíne üzleti megbeszéléseknek, ünnepélyes szerződés-aláírási eseményeknek.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla


Könyvtár Szoba


Gundel Károly ebben a szobában írta híres műveit, többek között „A vendéglátás művészete” címűt. A Könyvtár polcait megtöltő könyvek Gundel Károly hajdani dolgozószobájának hangulatát idézik. Kiváló helyszín üzleti megbeszélésekhez, meetingekhez, ebédekhez vagy vacsorákhoz.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla
Télikert és Szalon


A szinte üvegfalat alkotó hatalmas ablakokon át a tágas Télikertből az étterem kertjére látunk, ahol virágok, lombos fák, télen a hófödte park gyönyörködteti a vendégeket. A Télikerthez kapcsolódó terasz jó időben kellemes szabadtéri kapcsolatot tesz lehetővé. Érkezéskor a vendégek a Szalonba lépnek, amely a regisztrációra, egy kis beszélgetésre vagy kávé elfogyasztására alkalmas. A világos, de kívánságra sötétíthető tágas terem kellemes és egyedi helyszín egy sajtóreggeli, prezentáció, vagy megbeszélés megtartására.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla


Gundel Kert


A Gundel évszázados fák lombjaitól hűs, impozáns kertje valóságos oázist alkot a városban. Szellős, árnyas, kellemes környezet a legforróbb nyári napokon is. 2014 tavaszán megújult külsővel, új sétányokkal, virágágyásokkal, összefüggő terekkel még látványosabb és kényelmesebb helyszínéül szolgál elegáns fogadások, koktél-partik, műsoros vacsorák megrendezéséhez. A részben fedett térben esküvői ebédet, vacsorát szolgálhatunk fel, valamint a hajnalig tartó mulatságoknak is ideális helyszíne, 400-500 vendég számára. A kert koktélfogadások esetén 700-1000 fő befogadására is alkalmas.


Ajánlatkérés Kapacitás tábla


Rendezvényszervező kollégáink

Szeretné rendezvényét, konferenciáját egy igazán exkluzív, patinás helyen kiváló minőségben megrendezni? Keresse bizalommal rendezvényszervezőinket, akik az Ön igényeinek megfelelő ajánlattal járulnak hozzá sikeréhez!

Varhol Nikoletta

+36 30 998 5709


Senior rendezvényszervező
nikoletta.varhol@gundel.hu

Molnár Edit

+36 30 386 0757


Rendezvényszervező
edit.molnar@gundel.hu

Kotra-Borsy Bernadett

+36 30 649 9782


Rendezvényszervező
bernadett.borsy@gundel.hu

Hurai Barna

+36 30 287 3873


Rendezvényszervező
barna.hurai@gundel.hu

Kérjen ajánlatot!

A 130 éves múltra visszatekintő Palota és Gundel étterem leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. A Gundel tágas, világos belső tereket, a legkiválóbb magyar konyhát és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, az info@gundel.hu e-mail címen. Árajánlatot szeretne kérni, kérjük, töltse ki az űrlapot.

Kérjen ajánlatot!