Catering szolgáltatások Gundel módra

Klasszikus konyhaművészete, kulináris újításai és különleges vendégszeretete által a Gundel név az idők során egybeforrott a legmagasabb szintű gasztronómia fogalmával. A vendéglátás iránti több évtizedes szenvedélyünkből született meg rendezvény koncepciónk, a Gundel catering, mely nem más, mint a rendezvény sajátosságaihoz igazított étel és italkínálat, valamint a rendezvényszervezés és lebonyolítás prémium színvonalú összefonódása. Séfjeink minden esetben a rendezvény stílusához és méretéhez álmodják meg az esemény ízeit, bankett csapatunk gondoskodik a gördülékeny lebonyolításról. A célunk közös: szeretnénk, hogy vendégei emlékezetes, élményszerű vendéglátásban részesüljenek rendezvényén.

Exkluzív rendezvény catering szolgáltatásunk házon belül is elérhető, illetve igény szerint házhoz is rendelheti: választhatják az elegáns épületünk pompás belsőtereit és különtermeit budapesti rendezvényük megszervezéshez, valamint dönthetnek külsős helyszín mellett is, Gundel catering szolgáltatással.

A Gundel különleges rendezvényhelyszínei

Gundel Palota – tágas rendezvény helyszín Budapest szívében

Tartsa eseményét Budapest egyik legkülönlegesebb rendezvényhelyszínén, a Gundel Palotában! Ámulatba ejtő eleganciájával a Gundel termei egyaránt alkalmasak privát- kislétszámú rendezvények, állófogadások, illetve grandiózus gála és bankett események befogadására. Hála központi elhelyezkedésének, városligeti rendezvényhelyszínünk könnyedén megközelíthető akár autóval is, a parkolás pedig megoldható a Gundel közvetlen környezetében.

Elegáns bálterem Budapesten

243 négyzetméteres nagyságával a sokoldalúan berendezhető Erzsébet Királyné Bálterem akár 220 fős rendezvények befogadására is alkalmas: rokokó stílusának köszönhetően kis létszámú és grandiózus sajtóesemények, kiállítások, díjátadók, céges évzárók elegáns helyszíne lehet. Az Andrássy teremmel összenyitható bálterem a Gundel Palota emeletén található, és követlen kapcsolattal rendelkezik a napfényes Emeleti Terasszal. A terasz tavasztól őszig szabadtéri rendezvényhelyszínként is kihasználható, továbbá elegáns esküvők romantikus helyszíne is lehet. Széksoros, színházi, körasztalos, esetleg kabaré elrendezésben gondolkodik?

Tekintse meg a Gundel kapacitás táblázatát!

 

Stílusos szekciótermek és tárgyalók

A tágas Erzsébet Királyné Bálteremmel egy szinten több szekcióterem is található: a Gundel Palota hét elegáns különteremmel rendelkezik, melyek egyaránt alkalmasak budapesti állófogadások, szekcióülések, tárgyalások és privát megbeszélések lebonyolítására. A századforduló stílusát idéző szekciótermek többféle módon berendezhetők és elegáns hangulatot kölcsönöznek az ott tartott kislétszámú eseményeknek. Ha szabadtéri helyszínen gondolkodnak, akkor vendégei a Gundel hatalmas, árnyas kertjében kora tavasztól késő őszig is élvezhetik a Gundel catering szolgáltatásait.

Árajánlatot szeretne? Értékesítési csapatunk örömmel várja megkeresését!

Gundel Catering

A Gundel gasztronómia

A világhírű Gundel Étterem missziója megnyitása óta változatlan: valami újat, megdöbbentőt alkotni, miközben a hagyományos magyar gasztronómiát meghatározó irányok főszerepet élveznek. Így valósul meg a tradíció találkozása az innovációval, egy kis kreatív csavarral megfűszerezve, elegáns környezetben prezentálva.

Rendezvényszervezés szolgáltatás Budapesten – a Gundel Étterem

Ha a Gundel Palotát választják budapesti rendezvényük helyszíneként, eseményét séfjeink és tapasztalt bankett csapatunk exkluzív rendezvény catering szolgáltatása teszi igazán felejthetetlenné. A prémium minőség nálunk garancia, az esemény ízvilágát viszont az Önök igényei szerint, személyre szabottan alkotjuk meg. Catering szolgáltatásaink tárháza szinte kiapadhatatlan: legyen szó kreatív kávészünetről, felszolgált menüsorról, svédasztalos választékról vagy állófogadásról, rendezvényszervező csapatunk örömmel áll rendelkezésére. Ami pedig a rendezvény étel- és ital felhozatalát illeti, a menüsort éttermünk vezető séfje, Litauszki Zsolt segítségével állítjuk össze.

Kávészünet ajánlatunk | Felszolgált menüválaszték| Svédasztalos kínálatunk | Állófogadás

Ajánlatkérés catering szolgáltatásokra és rendezvényszervezésre

 

Egyéb szolgáltatások

Audiovizuális technika a Gundelben

Emelje rendezvénye színvonalát kiegészítő prémium szolgáltatásaink igénybevételével. Ha a legmodernebb rendezvénytechnikai szolgáltatást szeretné biztosítani eseményén, nálunk a legjobb kezekben lesz: partnerünk Budapest egyik legelismertebb audiovizuális technikai szolgáltatója, így legyen szó hangtechnikáról, fénytechnikáról, esetleg egyedi színpadtervezésről, számukra nincs lehetetlen rendezvénytechnikai kérdés.

Különleges dekoráció a Gundelben

A Gundelben megtalálta az ideális rendezvényhelyszínt, de szeretné még tökéletesebbé tenni az összképet stílusos dekorációval? Kapkodás helyett engedje, hogy az Ön elképzelései alapján tegyük még vonzóbbá eseménye megjelenését, melyhez a rendezvény jellegéhez illő különleges virágdíszeket, illetve dekorációt biztosítunk.

Elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat rendezvényszervezésre!

Telefon: +36 1 889 8115
E-mail: bankett@gundel.hu

Tekintse meg a Gundel Palota bemutatkozó prospektusát, valamaint a Gundel Palota kapacitás táblázatát.


Ismerje meg kollégáinkat

Munkatársaink várják érdeklődését az alábbi elérhetőségeken:


Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel