Cafe Patisserie Restaurant
Dessert selection
3 500 Ft / 10 €

Dobos cake: The layered sponge cake of the classic Hungarian Dobos cake is filled with a rich chocolate cream and topped with a caramel layer. This dessert is one of the iconic pieces of Hungarian pastry making that will delight all sweet tooths.

Eszterházy cake: The Eszterházy cake is made with rich walnut pastry and light vanilla buttercream, and is decorated with the typical chocolate glaze pattern. A sophisticated combination of flavours and textures makes this a truly special cake.

Mini Rákóczi cottage cheesecake: The Rákóczi cottage cheesecake is a light dessert filled with cottage cheese cream and apricot jam, topped with a layer of meringue mousse. This mini version is the perfect little bite-sized sweet treat that is both refreshing and filling.

Allergens:
Gluten
Egg
Peanuts
Dairy
Nuts
Share:
Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.