Töltsék a Valentin-napot a Gundelben. Várjuk Önöket szeretettel, hogy együtt ünnepelhessük a szerelmet, az összetartozást és a gasztronómia örömeit.
További információhoz kattintson ide.

Három év kihagyás után újra összegyűltek a Gundel-leszármazottak

Szerző: Travelo

Idén ismét megrendezték a Gundel-leszármazottak találkozóját, ahová szerte a világból gyűltek össze, mivel Angliában, Németországban, Svájcban, Amerikában és Hollandiában is élnek Gundel-leszármazottak. Közel 70 családtag vett részt a dinasztia egykori otthonában, a közel 130 éves Gundel Palota falai között, az Erzsébet báltermemben tartott összejövetelen. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor, Gundel Károly dédunokája volt, aki szívügyének érzi, hogy a híres dinasztia tagjai többször egybegyűlhessenek.

Hazánk egyik leghíresebb, és világszerte is ismert márkaneve a Gundel, amely nemcsak étterem és rendezvényhelyszín, de ikonikus magyar gasztronómiai örökséget is jelent. Gundel Károly vendéglátós, ahogy magát nevezte, nagyvendéglői kulináris szemlélete és tapasztalata teremtette meg a „mindenki igényét kielégíteni képes magyar vendéglői stílust.” A Gundel diadala az ő nevéhez, de nemcsak az ő munkájához kapcsolódik, hiszen gyermekei, családtagjai és alkalmazottjai is keményen dolgoztak az étterem mindennapi sikereiért.

Gundel egyik nagy titka, hogy képes volt a korát megelőző modern üzemszerű működés mellett elragadó személyiségét, sőt egész családját belevonni a működésbe, és ezzel egyedi, családias, mindenkit megszólítani képes intézményt hozott létre.

Wolf András, a Gundel corporate séfje kiemelte, hogy Gundel Károly anno bátran vállalta a magyar konyha megreformálását. A francia konyhával ötvözve zseniális érzékkel alkalmazta a modern konyhatechnológiákat. Ikonikus ételeket hagyott hátra a hazai vendéglátásnak, ezt az örökséget igyekeznek továbbvinni a mai kor emberei számára.

A corporate séf szárnyai alatt Moldován Viktor executive séf érkezésével egy olyan ambiciózus konyhafőnöke lett az étteremnek, aki a múlt tiszteletben tartásával képviseli, de modern technológiával elkészítve alaposan, jól átgondoltan készíti el a hagyományokhoz kötődő gasztronómiai élményt – tudtuk meg az étterem sajtóközleményéből.

Tisztelt Vendégeink!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Gundel Étterem 2025. január 21-én, kedden és január 22-én, szerdán zárva tart.

Elnézésüket kérjük az esetleges kellemetlenségekért, és szíves megértésüket előre is köszönjük.

Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.