Gundel
Sajtószoba
Japánban vitt magyar éttermet, most a legendás Gundel séfje – Interjú Moldován Viktorral
diningguide.hu
A Gundel étteremben látták vendégül a törökországi mentőcsapatokat, a kutyákat is beleértve!
diningguide.hu
„A mi felelősségünk, hogy a szakmát jobbá tegyük”
diningguide.hu
Wolf András: „A tökéletes madártejből két hozzávaló nem hiányozhat”
diningguide.hu
A Palacsinta világnapja - Wolf András a leghíresebb Gundel fogásról
diningguide.hu
Wolf András: „Az ételfestékkel színezett, likőrös palacsintatöltelék egy vicc!”
gourmetriporter.hu
Erzsébet királynő magyarországi látogatása fotókon: a Gundelbe és a budai várba is ellátogatott
„Vén kakasok kellettek ehhez a leveshez, amelyek izmaiba szerelmi viharok íze-sava gyülemlett össze”
„A paradicsomos tészta és palacsinta is lehet kiváló minőségű" – A gyerekétlapokról Wolf Andrással
Japánban vitt magyar éttermet, most a legendás Gundel séfje – Interjú Moldován Viktorral
diningguide.hu
A Gundel étteremben látták vendégül a törökországi mentőcsapatokat, a kutyákat is beleértve!
diningguide.hu
„A mi felelősségünk, hogy a szakmát jobbá tegyük”
diningguide.hu
Wolf András: „A tökéletes madártejből két hozzávaló nem hiányozhat”
diningguide.hu
A Palacsinta világnapja - Wolf András a leghíresebb Gundel fogásról
diningguide.hu
Wolf András: „Az ételfestékkel színezett, likőrös palacsintatöltelék egy vicc!”
gourmetriporter.hu
Erzsébet királynő magyarországi látogatása fotókon: a Gundelbe és a budai várba is ellátogatott
„Vén kakasok kellettek ehhez a leveshez, amelyek izmaiba szerelmi viharok íze-sava gyülemlett össze”