Az együtt töltött idő az egyik legnagyobb meglepetés, amivel szeretteinket boldoggá tehetjük.

Ajándékozzon néhány nyugodt órát: a Gundel különleges atmoszférája ünneppé varázsolja a hétköznapokat is. Szerezzen örömet Gundel ajándékutalvánnyal, hogy mások is átélhessék a Gundel élményt, ami garancia a minőségi kikapcsolódásra, legyen szó egy dolgos munkanapot lezáró vacsoráról, a megújult gasztronómiai koncepciónkról, a Pezsgő Vasárnapról vagy akár egy Ön által meghatározott összegű utalványról.*

Az ajándékutalvánnyal és vásárlással kapcsolatos további információért kérem keressen kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 30 603 2480
E-mail: info@gundel.hu

Vigye haza Ön is a Gundel élményt!

*A minimum összeg 5.000Ft

Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel