A Gundel MINDENKIÉ! - Gundel Restaurant x Bergendy and Sons

Fogadják szeretettel az egyik legismertebb és legsikeresebb magyar filmrendező, Bergendy Péter rövidfilmjét, mini történetét arról, hogyan lehet a Gundel élmény hagyományosan jó ízekkel, szívből jövő vendégszeretettel és odafigyeléssel valóban mindenkié.

A kisfilm az emocionális értékei mellett, edukációs jelentőséggel is bír.

Bergendy Péter filmrendező elmondta: a Gundellel közösen megvalósított kisfilm nagyon emberi történet, amely túl azon, hogy bepillantást enged ennek a különleges, nagy múltú és mindig megújulni képes étterem működésébe, az egymás felé fordulás szép példáját is bemutatja, ami a mai világunkban egyre inkább elvesző érték. Pont emiatt fontos, hogy újra és újra emlékeztessük rá magunkat, hogy az odafigyelés mennyire egyszerű cselekedet és mégis micsoda hétköznapi csodákat eredményez.

Tekintsenek be a kulisszák mögé!

Szeretnénk megmutatni ezzel a werkfilmmel hogyan dolgozott a Gundel csapata, Bergendy Péter filmrendező és alkotó stábja, valamint a segítők azon a kisfilmen, amellyel szeretnénk még közelebb hozni a Gundel-élményt az emberekhez.

Egy kis betekintés, egy minitörténet arról, hogy szívből jövő vendégszeretettel, törődéssel, a legendás örökség gondozásával a Gundel valóban mindenkié lehet.

Így tanultuk a jelnyelvet!

Werkfilm a Gundel csapatáról, és a segítőinkről. Megmutatjuk benne, hogyan tanultuk a jelnyelv alapjait, hogy minél több emberhez hozhassuk még közelebb a Gundel élményt.

Hiszünk abban, hogy ezzel a kezdeményezéssel is egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy beteljesítsük a missziónkat! „A Gundel a miénk, magyaroké. Meghódítjuk vele mindenki szívét. Így lesz a Gundel MINDENKIÉ!”

Gundel Misszió

A Gundel a miénk, magyaroké!
Meghódítjuk vele mindenki szívét.
Így lesz a Gundel mindenkié!
Ez a mi missziónk, ez a mai Gundel küldetése!

A Gundel különösen büszke rá, hogy olyan befogadó közösség alkotja a csapatát, amely nap, mint nap azért dolgozik, hogy mindenki jól érezze magát nálunk. Ez az érzékenység mindig is része volt a Gundel alapeszményeinek, és ez is meghatározza a mai befogadó csapatának hozzáállását. Miközben megfelelünk a mai kor kihívásainak, mégis visszatérünk a gyökerekhez, azzal a társadalmi érzékenységgel, ami Gundel Károlyt is jellemezte. Mindenki számára elérhetők, befogadók szeretnénk lenni.

A Gundel misszió arról is szól, hogy elkötelezetten vállalunk társadalmi szerepeket, odafigyelünk az elesettekre, a fogyatékossággal élőkre, innovatív új utakat keresünk. Ennek szellemében nyitunk most egy még akadálymentesebb Gundel felé.

Az odafigyelés, a megbecsülés fontos pillérei az ikonikus étteremnek, ahol mostantól a hallás- és látássérültek mélyebben is átélhetik a valódi Gundel élményt. A felszolgálók megtanulták a vendéglátáshoz kapcsolódó 10 legfontosabb kifejezést magyar és nemzetközi jelnyelven.
A látássérültek még színvonalasabb kiszolgálását segíti az ételek történetét bemutató Braille-írásos étlap.
Mindezek mellett pedig az akadálymentes közlekedés is prioritást élvez.

Az étterem jelenlegi vezetése ezt a gondolatiságot szeretné közvetíteni a 130 éves ház falai között, s ennek jegyében fogalmazta meg

A Gundel MINDENKIÉ!” üzenetet.

Segítőink, támogatóink, együttműködő partnereink

Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége: SINOSZ
Három Királyfi, Három Királylány
Vakok Állami Intézete Budapest

 

MVGYOSZ – Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny
Symphonia Alapítvány
Péter-Pál Alapítvány – Szentendrei Keresztelő Szent János Plébánia
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány