Magyarország leghíresebb, egyben egyetlen hungarikum étterme kihagyhatatlan, Budapest és a magyar vendéglátás leghíresebb, bakancslistás helye! 

Az egész világon ritkaságszámba megy, hogy egy márka mögött ilyen gazdag és örökérvényű, emberi történet álljon. A Gundel története a magyarok története, a magyar gasztronómia születéséről, a híres receptek életben tartásáról, az étterem sikereiről, a gazdag múltjáról, a híres vendégeiről, a leghíresebb magyar étterem hitelességéről. Ezen értékeken ápoljuk tovább a Gundel étterem örökségét, annak hagyományát, és az emberi Gundel Károly márkaértékének megőrzését, továbbvitelét, életben tartását, újításokkal, hogy a mai kor emberének elvárásaihoz és maximális elégedettség eléréséhez igazodjon.

Gundel Étterem kávéházi enteriőr része, Gundel arany logóval

Tekintse meg eseményeinket és foglalja le asztalát a híres Gundel étteremben.

Gundel étlapja emlékeket és hagyományokat idéz.

Ismerje meg Magyarország leghíresebb éttermét, legyen a vendégünk. Élje át Ön is a legendát, a magyar gasztronómia ikonikus ételeinek szülőhelyén. Kóstolja meg a magyar konyha különlegességeit a Gundelben.

Gundel Étterem kávéházi enteriőr része
Gundel Étterem kávéházi enteriőr része
Gundel Étterem épület bejárat
Gundel Étterem Catering szolgáltatás a Szépművészeti Múzeum Román csarnokában

További információ:

Borvacsora & Stand Up Show

A megújult Gundel Borvendéglő falai közt újra életre kelnek a hagyományos és a modern borvacsorák, ahol az ízek, a zamatok és a humor együttese kiemelkedő élményt nyújt. A Gundel Borvendéglő első eseményén, a kulináris élvezeteket mellett a humor tökéletes ötvözetét kínáljuk minden kedves magyar vendégünk számára.

Ajándékozzon szeretteinek néhány kellemes órát, hogy megtapasztalják a Gundel étterem polgári hangulatát, az eredeti magyar gasztronómia ízvilágát, a hangulatos étkezést és a kiváló vendégszeretetet. Szerezzen örömet keretösszeges ajándékutalványainkkal. Kattintson és tudjon meg többet.

Kóstolja meg éttermünk híres gasztronómiai örökségét.
Ha a Gundel receptúra alapján, Magyarország ízeit szeretné megkóstolni, máris pályára lép: A „Gundel Nemzeti 11”. Ne hagyja ki az eredeti receptek alapján készült magyar finomságokat. Olvassa el az ételek történetét és foglaljon asztalt még ma!

Gundel Károly öröksége nem ér véget annál a bizonyos palacsintánál… Élvezze az igazi magyar ízeket, Budapest leghíresebb történelmi éttermében, úgy ahogyan azt alapítónk 130 éve megálmodta. Gundel a hétköznapokban is elérhető, kóstoljon bele a magyar gasztronómia eredeti ízeibe, kattintson és foglaljon asztalt még ma!

Előrendelhető Gundel torták. Szeretné emlékezetessé tenni barátai, családtagjai születésnapját? Ünnepeljenek nálunk és lepje meg az ünnepeltet a híresen ízletes Gundel- tortáink egyikével! Tekintse meg torta kínálatunkat és rendejle meg eseménye előtt legalább 4 nappal.

A 130 éves múltra visszatekintő Palota és Gundel étterem leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. A Gundel tágas, világos belső tereket, a legkiválóbb magyar konyhát és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket. Kérjen ajánlatot rendezvényszervezőink készséggel segítenek.

A felejthetetlen élmények mellé páratlan ízélményt kínálunk! A Gundel catering csapata életük talán legemlékezetesebb pillanatait nyújthatják azon a helyszínen, ahol Önöknek a legszebb. Saját elképzelésük szerint alakíthatják az alkalom gasztronómiai kínálatát, legyen akár az egy esküvő, magán vagy céges esemény. Bárhol is legyen a rendezvény, a prémium minőségből nem engedünk, ám minden kívánságot teljesítünk. Tekintse meg külső helyszíneinket!
Keresse vezető kollégánkat!