Magyarország leghíresebb, egyben egyetlen hungarikum étterme kihagyhatatlan, Budapest és a magyar vendéglátás leghíresebb, bakancslistás helye! 

Az egész világon ritkaságszámba megy, hogy egy márka mögött ilyen gazdag és örökérvényű, emberi történet álljon. A Gundel története a magyarok története, a magyar gasztronómia születéséről, a híres receptek életben tartásáról, az étterem sikereiről, a gazdag múltjáról, a híres vendégeiről, a leghíresebb magyar étterem hitelességéről. Ezen értékeken ápoljuk tovább a Gundel étterem örökségét, annak hagyományát, és az emberi Gundel Károly márkaértékének megőrzését, továbbvitelét, életben tartását, újításokkal, hogy a mai kor emberének elvárásaihoz és maximális elégedettség eléréséhez igazodjon.

Tekintse meg eseményeinket és foglalja le asztalát a híres Gundel étteremben.

Gundel étlapja emlékeket és hagyományokat idéz.

Ismerje meg Magyarország leghíresebb éttermét, legyen a vendégünk. Élje át Ön is a legendát, a magyar gasztronómia ikonikus ételeinek szülőhelyén. Kóstolja meg a magyar konyha különlegességeit a Gundelben.

További információ:

Az öröm megosztása sosem volt még ilyen egyszerű és szép!

Ajándékozzon szeretteinek néhány kellemes órát, hogy megtapasztalják a Gundel étterem polgári hangulatát, az eredeti magyar gasztronómia ízvilágát, a hangulatos étkezést és a kiváló vendégszeretetet. Szerezzen örömet keretösszeges ajándékutalványainkkal. Kattintson és tudjon meg többet.

Nemzeti 11 ételválogatás - Gundel öröksége

Kóstolja meg éttermünk híres gasztronómiai örökségét.
Ha a Gundel receptúra alapján, Magyarország ízeit szeretné megkóstolni, máris pályára lép: A „Gundel Nemzeti 11”. Ne hagyja ki az eredeti receptek alapján készült magyar finomságokat. Olvassa el az ételek történetét és foglaljon asztalt még ma!

Hírből ismerni, oly kevés. Megismerni mesés!

Gundel Károly öröksége nem ér véget annál a bizonyos palacsintánál… Élvezze az igazi magyar ízeket, Budapest leghíresebb történelmi éttermében, úgy ahogyan azt alapítónk 130 éve megálmodta. Gundel a hétköznapokban is elérhető, kóstoljon bele a magyar gasztronómia eredeti ízeibe, kattintson és foglaljon asztalt még ma!

Gundel torták

Előrendelhető Gundel torták. Szeretné emlékezetessé tenni barátai, családtagjai születésnapját? Ünnepeljenek nálunk és lepje meg az ünnepeltet a híresen ízletes Gundel- tortáink egyikével! Tekintse meg torta kínálatunkat és rendejle meg eseménye előtt legalább 4 nappal.

A GUNDEL esküvő - Életre Szóló Élmény!

A 130 éves múltra visszatekintő Palota és Gundel étterem leghíresebb a magyar vendéglátásban. Kitűnő választás, akár privát-, akár céges rendezvény helyszínét keresi, legyen szó állófogadásról, workshopról, sajtótájékoztatóról vagy ültetett étkezésről. A Gundel tágas, világos belső tereket, a legkiválóbb magyar konyhát és magasan képzett kiszolgáló személyzettel várja Önöket. Kérjen ajánlatot rendezvényszervezőink készséggel segítenek.

Catering szolgáltatás – Gundel minőségben

A felejthetetlen élmények mellé páratlan ízélményt kínálunk! A Gundel catering csapata életük talán legemlékezetesebb pillanatait nyújthatják azon a helyszínen, ahol Önöknek a legszebb. Saját elképzelésük szerint alakíthatják az alkalom gasztronómiai kínálatát, legyen akár az egy esküvő, magán vagy céges esemény. Bárhol is legyen a rendezvény, a prémium minőségből nem engedünk, ám minden kívánságot teljesítünk. Tekintse meg külső helyszíneinket!
Keresse vezető kollégánkat!