GUNDEL KERT

Budapest leghangulatosabb oázisa

Gundel kert bejárati kapu, tavaszi időben

Hamarosan nyílik a Gundel Kert, Budapest leghangulatosabb oázisa!

Itt olyan élményben lehet része, ami minden érzékszervre hat. Felidézzük a századelős Budapest társasági életének legendás hangulatát, amit világhírű magyaros ízekkel és pompás italokkal varázsolunk igazán élvezetessé. Csak könnyedén, semmi feszengés. Sok-sok növény, különleges hangulatú fényekkel, korhű dekorációval, életnagyságú állatokkal, romantikus „búvóhellyel”. 

Gundel a vendégszeretetéről is világhírű. Kertünk család-, társaság- és állatbarát, ahol mindenki cseveg, a zenészeink élőben játszanak, és az élet szép. Ételkínálatunkban is az évszázados hagyományokra, a világhírű örökségre építünk, hogy vendégeinknek a legjobb élményt nyújtsuk. Szemezgessen a “Nemzeti 11” néven ismert Gundel válogatott, és az izgalmas tavasz- nyárköszöntő új étlap remekeiből. Magyaros ízek, hitelesen, az élet élvezetéhez elkészítve. A Gundel Kert gyerekmenüvel és kutyamenüvel is szolgál, mert az élmény mindenkié.

Jó időben minden nap 11.30 órától 22.00 óráig, a Liget kapujában, a város szívében. A nappali étlapról 18.00 óráig, az vacsora étlapról 18.00 órától 21.00 óráig válogathat kedvére.