Szilveszterezzen a Gundelben! Garantált a jókedv, ínycsiklandó fogások és fergeteges zene kíséri Önt, hogy táncolva léphessen át az új esztendőbe.
További információhoz kattins ide.

Itt a Gundel-díjátadó gálaebédjének menüje

Szerző: Turizmus.com

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete ebben az évben is gálaebéd keretében adja át a Gundel Károly-díjat, már az előzetes menüsor is összeállt.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét, október 27-én, vasárnap 12 órakor. A helyszín idén is a Gundel étterem, az idei díjazottak pedig Bicsár Attila és Kovács Lázár lesznek.

A gálaebéd házigazdája Gundel Takács Gábor, szakmai mentora Bíró Lajos, a sommelier pedig Fabók Mihály lesz.

A Gálaebéd előzetes menüsora:

Üdvözlő ital: Sauska Brut pezsgő

Amuse bouche
Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest

Kaviár- és osztriga kóstoló

Előétel

Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina
Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest
Tokaji Furmint 2022 – Sauska Pincészet

Leves

Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval
Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest
Heimann Viognier 2022 – Heimann Családi Birtok

Főétel

Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival
Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest
Szekszárdi Bonsai Öregtőkés Kadarka 2023 – Vida Péter

Desszert

Napraforgó desszert
Tóth Ágnes – Gerbeaud Kávéház és Cukrászda, Budapest
Mátrai Zenit Késői Szüret 2022 – Bárdos Pincészet

Díjátadó koccintáshoz: Kreinbacher Brut Classic Magnum 2019 pezsgő

Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.