Ismerjen meg Minket, a Gundel Mindenkié!

Érezze jól magát nálunk!

A Gundel csapata elkötelezett a minőségi éttermi vendégélmény mellett.
Mi nem egy átlagos étterem vagyunk, hanem a szó szoros értelmében vendégül látjuk Önt. Számunkra fontos, hogy amikor ellátogat hozzánk, akkor semmi ne zavarja meg Önt abban, hogy jól érezze magát nálunk.

Az alábbiakban összefoglaltuk azokat a helyzeteket, amelyekkel kapcsolatban az Ön együttműködését is kérjük, annak érdekében, hogy a nálunk töltött idő minőségi és felejthetetlen legyen.

Csoportos foglalások, 10 fő feletti események asztalfoglalási igényével, valamint rendezvényekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, az info@gundel.hu e-mail-en.

Késés esetén az asztalfoglalást 15 percig áll módunkban fenntartani. Abban az esetben, ha változás történne foglalásával, kérjük jelezze felénk előre, a reservation@gundel.hu e-mail-re írja meg foglalási adatait és a módosítást, vagy telefonáljon recepciós kollégáinknak, a +36 30 603 2480-as számra, hogy legyen időnk megoldást találni a megváltozott időpontra, illetve az asztal méretre. 

Az asztalfoglalásának lemondását a visszaigazoló e-mailben kapott linken tudja megtenni.

Kérjük Önöket, hogy éttermünk belső helyiségeiben, 18:00 óra után, vacsoraidőben Smart casual-nak megfelelő öltözékkel tiszteljenek meg bennünket és vendégeinket.

18:00 óra előtt, illetve nyári időszakban a teraszon általános utcai viseletben is helyet foglalhatnak.

Általánosságban véve éttermünk beltéri helysége sajnálatos módon nem alkalmas kisállatok fogadására, ezért kérjük Önöket, hogy négylábú kedvencüket ne hozzák magukkal.

A nyári időszakban a teraszon található asztalok esetében természetesen szívesen várjuk kis kedvenceiket is.

Éttermünk nem rendelkezik saját dedikált parkolóhellyel vagy parkolási szolgáltatással.
Parkolásra az utcán van lehetősége. Közterületi parkoló száma: 1144

Amennyiben igénylik, Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek Önöknek távozáskor.

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó.

Az étterem belterületén az IQUOS és más elektromos cigaretták használata sem megengedett. Dohányzásra téli időszakban az étterem bejárata mellett kihelyezett hamutartóknál van lehetőség. Nyári időszakban, amikor a kerthelyiségünkben tartunk nyitva, akkor a kertétterem közvetlen közelében lévő dohányzásra kijelölt területen tegyék.
Együttműködésüket köszönjük!

Ha eseményére szeretne tortát kérni az éttermünktől, akkor erre lehetőséget biztosítunk Önnek.
Ünnepeljen nálunk és lepje meg az ünnepeltet a híresen ízletes Gundel tortáink egyikével!
Kérjük esemény előtt minimum 4-5 nappal előre adja le rendelését a reservation@gundel.hu e-mail címen vagy a +36 30 603 2480 telefonszámon.

A torta csak helyben fogyasztásra rendelhető!
Áraink a 15%-os szervizdíjat nem tartalmazzák.

Tortaajánlat: https://gundel.hu/etlapok/gundel-tortak/

Éttermünk jól felszerelt, széles ital kínálattal várja Önt, ezért alapértelmezetten házi szabályzatunk, hogy nem elfogadott máshol vásárolt saját ital fogyasztása az étteremben.

Amennyiben egy asztalnál együtt fogyasztó vendégek szeretnék a fogyasztásukat külön-külön rendezni ezt kérjük mindenképpen már a foglaláskor, vagy legkésőbb az érkezéskor legyenek kedvesek jelezni felénk. Nagyobb társaság esetén, 6 fő felett a számlát csak 2 felé tudjuk bontani.

Nagyobb asztaltársaságok esetében és különösen a kiemelt látogatottságú vacsora időszakban a számla bontást a legnagyobb igyekezetünk mellett sem tudjuk minden esetben teljesíteni.
Megértésüket előre is köszönjük.

Kérjük számlakérésnél jelezze felénk, hogy a fogyasztását utalvánnyal kívánja rendezni.
Nyomtatott utalványnál kérjük ügyeljen arra, hogy a sorszám látható legyen. 

Egyéb foglalási lehetőségek

Foglalás telefonon keresztül:

+36 30 603 2480

Foglalás e-mailben:

reservation@gundel.hu

Ha elégedett volt szolgáltatásunkkal, jól érezte magát nálunk, kérjük véleményezze éttermünket értékelő online felületeinken.
Ha nem volt elégedett, kérjük azonnal jelezze azt étteremvezetőnknek, hogy segíthessünk, javíthassuk és fejlődhessünk általa.

https://linktr.ee/gundelreview